TOPOLČANKA U DRUGOJ LIGI

Košarkašice Topolčanke od naredne sezone biće učesnice Druge Ženske Lige.

Bačkotopolski ljubitelji košarke,simpatizeri kluba,sa nestrpljenjem su isčekivali odluku Košarkaškog Saveza Srbije nakon što je takmičenje u 1.ŽRL prekinuto samo 3 kola pred kraj usred pandemije COVID-19,gde su žuto-crne bili lideri prvenstva.

Od oktobra meseca naš grad ugostiće ekipe poput subotičkog Spartaka,Mileševke iz Prijepolja,Radničkog iz Beograda,Vršca i mnoge druge.

Biće ovo pravi izazov za izabranice trenera Šegrta,koji je izneo svoje odusevljenje nakon plasmana u drugu ligu:
„Čestitke pre svega devojkama,upravi kluba,vernoj publici koja je bila naš vetar u leđa.Uspeli smo da vratimo Topolčanku na košarkašku mapu Srbije,osvojili smo kup Vojvodine,bili lideri prvenstva sa samo jednim porazom…zaslužili smo sve ovo i zaista sam ponosan na sve devojke,igrali smo sezonu iz snova.Obećavam da ćemo pokušati što bolje da se pripremimo za viši rang i da ćemo u svakoj utakmici pružiti 100% kao i do sada“.

Kapiten Jelena Zorić takođe nije krila sreću:
„Čestitam treneru,upravi,saigračicama na velikom uspehu i plasmanu u drugu ligu.Od samog početka prvenstva imali smo najviše ambicije i drago mi je što smo izašle kao pobednice.Nastavićemo da treniramo i pokušamo što spremnije da dočekamo početak prvenstva“.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *