Topolčanka na korak do sna

Košarkašice Topolčanke su u predivnom ambijentu sale OŠ,,Čaki Lajoš“, na kojem mogu da im pozavide mnogi klubovi iz saveznog ranga takmičenja, u laganom ritmu savladale Karaburmu iz Beograda sa 90:62 u okviru 19. kola 2 ŽLS i tako stigle nadomak elitne srpske ženske košarkaške scene nakon 27 godina.

Tri kola pre kraja milimetri dele Dejana Šegrta i njegove devojke od velikog uspeha, plasmana u 1 ŽLS.

Pobeda nijednog trenutka nije se dovodila u pitanje, sjajno izdanje žuto-crnih dama, a sve je bilo gotovo već sredinom 2. četvrtine kada su naše devojke napravile 20 poena razlike.

Na poluvremenu 45:23, što je dalo prostora Dejanu Šegrtu da u 2. poluvremenu pruži priliku mladim snagama našeg kluba, a iskusnije koje su iznele veći teret sezone da odmori za finiš prvenstva. I bačkotopolska mladost je u potpunosti ispunila očekivanja stručnog štaba, a najviše što raduje da su se sve igračice upisale u listu strelaca.

Bila je ovo timska pobeda, svaka igračica je dala neki svoj doprinos ubedljivom trijumfu pa zbog toga nećemo izdvojiti nikog pojedinačno.

Mnogobrojna publika je gromoglasnim aplauzom nagradila naše devojke nakon susreta, a one najmlađe devojčice su za uspomenu napravile selfije u kojima su prepoznale svoje idole i uzore. Nešto jako lepo i simpatično.

U narednom kolu Topolčanka u derbiju kola gostuje u Požegi, ekipi Sloge koja se nalazi na 3. mestu prvenstvene tabele. Ova utakmica na programu je u nedelju 27.03.2022. godine, a početak je zakazan za 16h i 15 min.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *