Topolčanka dočekuje prvoligaša

Košarkašice Topolčanke u subotu (11.01) sa početkom u 18 h u sali OŠ „Čaki Lajoš“ u okviru 1/4 kupa Srbije dočekaće ekipu Radivoja Koraća iz Beograda, inače prvoligaša.

Trener žuto-crnih Dejan Šegrt izneo je svoja očekivanja pred veliki meč: „Očekuje nas jedna lepa košarkaška predstava. U goste nam dolazi renomiran protivnik o kojem imam samo reči hvale, ekipa koja je godinama u vrhu srpske košarke i koja u prvenstvu kao i u ovom kupu ima najviše ambicije. Mi smo već ovim plasmanom među 8 najboljih ekipa u Srbiji i kao trećeligaš već napravili veliki uspeh. Ovo nam je nagrada za sve do sada urađeno i siguran sam da će moje devojke dati 100% svojih mogućnosti da namučimo ekipu Koraća i pokažemo se u što boljem svetlu. Za kraj bih pozvao sve ljubitelje košarke, naše sugrađane da dođu u subotu i podrže nas u ovoj za nas velikoj utakmici, a mi obećavamo sportsku borbu.“

 

 

Jedan komentar

  1. Ovaj nacin izvestavanja nije prikladan za mesto velicine i znscaja Backe Topole. Svska lokalna zajednica treba da ima izvestaca koji bi izvestavao o znaxajnijim dogadjajima.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *