TOPOLČANKA ĆE UGOSTITI VELIKANA SRPSKE ŽENSKE KOŠARKE!

Topolčanka kao jedini drugoligaš u odabranom društvu saznala je rivala u četvrtfinalu Kupa Srbije. U Kući košarke u Beogradu su izvučeni parovi, a naš tim će ugostiti velikana srpske ženske košarke, najuspešniji tim regiona ekipu Crvene Zvezde iz Beograda ( 1 titula prvaka Evrope, 35 titula nacionalnog prvaka i 14 titula nacionalnog Kupa).

Izvučen je najteži mogući protivnik, ovogodišnji učesnik Eurokupa, ali ujedno to je čast i nagrada za naše žuto – crne gracije za sve što su učinile u dosadašnjem toku sezone.

Ova utakmica biće na programu 22. februara u sali OŠ „Čaki Lajoš“, a pre toga izabranice Dejana Šegrta nakon 15 dana pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za EP koje su uspešno okončale zabeleživši četiri ubedljive pobede i plasirale se na EP koje će se održati u junu u Izraelu i Sloveniji, očekuju utakmice u prvenstvu.

Naporan ritam odigravanja utakmica očekuje naše košarkašice. Za dve nedelje će odigrati pet mečeva od kojih će umnogome zavisiti i konačan ishod jer će ukrstiti koplja sa direktnim konkurentima iz vrha. Ipak, prvi naredni protivnik sa kojim će se Topolčanka sastati je i najlakši, dočekaće poslednjeplasirani tim lige Staru Pazovu koja u dosadašnjem toku prvenstva još nije osetila slast pobede.

Trener Šegrt pred duel sa Staropazovčankama za naš portal izjavio je: „Bez obzira na poziciju gošći na tabeli u obavezi smo da utakmici pristupimo maksimalno ozbiljno, odgovorno i angažovano i to ću tražiti od svojih devojaka. Izuzetno poštujemo ekipu Stare Pazove.“

Utakmica je na rasporedu u sredu, 15. februara u OŠ „Čaki Lajoš“ sa početkom u 19.00 časova. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu i podrže žuto-crne.

 

2 komentara

  1. Ovo je spektakl u najavi , nagrada za dosadašnji rad. Samo opušteno i bez pritiska pa ko zna.. čuda se dešavaju… Samo treba obuzdati sportskog direktora da ne udje u verbalni sukob sa Covicem i Excel tabelama i saopštenjem. Možda da trener šegrt razmisli da direktor ne sedi na klupi mozda nece moci da obuzda emocije kada zvezda da koš.

    A u sredu ozbiljno i pun gas , pozicija na tabeli ne sme da opusti ekipu.

     
  2. Ovo je utakmica jednog coveka. . .
    Ovo je utakmica Gorana Medara. . .
    Sportski direktor zuto-crnih Dama protiv SVOJE J. . G. Crvene Zvezde. . .
    Posle zreba direktor je blistao od srece, i jedno je sigurno,Goran ovu utakmicu ne gubi !!!
    Jer ko god da pobedi njego srce ce biti ispunjeno srecom i radoscu. Zato Dejane i Dame izvinite,u sredu svim srcem navijamo za naseg sportskog direktora koji je ponos ,slika i prilika oba kluba!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *