SUPER LIGA (21/22) 13. KOLO, PROLETER-TSC 1:0

TSC je u nedelju u 13. kolu Ling Long Superlige izgubio u Novom Sadu od Proletera rezultatom 1:0.

 

Prethodni duel u Senti

 

Domaćini su bolje otvorili meč i već u 6. minutu su poveli golom Lazara Kojića. Posle tog pogotka TSC je imao terensku inicijativu, u 16. minutu Slobodan Rajković je propustio priliku da izjednači rezultat, a u 41. minutu i Jug Stanojev je imao dobru šansu, ali je bio neprecizan. U drugom delu igre TSC je potpuno dominirao, imao šanse, ali nije uspeo da postignemo pogodak. U 51. minutu Mihajlo Banjac je izveo sjajan slobodan udarac sa 23 metra, ali njegov šut je fenomenalno odbranio najbolji pojedinac ovog meča, golman Proletera Nikola Petrić. U 70. minutu Ifet Đakovac je šutirao sa 25 metara, ali je bio neprecizan. U finišu meča još dobrih prilika, a i domaćin je iz kontranapada mogao da postigne još jedan gol.

Filipović – Varga (Krsmanović 65’), Rajković (Antonić 77’), Stojković – Petrović, Bočkai (Đakovac 46), Tomanović (K), Stanojev – Zec, Banjac (Milićević 68’) – Ratkov (Vukić 65’)

Krajnji rezultat ostao je 1:0 za Proleter. TSC se posle 13. kola nalazi na 4. mestu tabele sa 20 bodova. U narednom kolu će u Bačkoj Topoli dočekati prvoplasirani Partizan.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *