SILAĐI U NADOKNADI ZA NOVA 3 BODA!

U 24. kolu LLT Super lige Srbije, TSC je savladao u Senti ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 2:1.

 

Počelo je vrlo dobro za domaćina. Već u 6. minutu Grabež je proigrao Zeca, koji je postigao prvi pogodak u dresu tima iz Bačke Topole. Stvarali su igrači TSC šanse, ali su bili neprecizni. Na poluvremenu 1:0.

 

 

Početak drugog poluvremena je protekao u znaku domaćina, ali lopta nije htela u gol. Novajlila Đurić je pretrčao gotovo ceo teren, uposlio Duronjića, ali je krilni igrač šutirao iznad gola. Igrači gostujućeg tima kreću da ograju ofanzivnije, i nagrada stiže u 84. minutu pogotkom Mijića. Već su svi mislili da će ovo biti još jedan remi, ali je u trećem minutu nadoknade pogodak postigao Silađi, na radost domaćeg tima i publike.

Ovom pobedom TSC preskače Čukarički i dolazi na 4. mesto u prvenstvu. U narednom kolu tim iz Bačke Topole gostuje u Beogradu ekipi FK Rada.

 

 

POSTAVE:

 

TSC: Jorgić, Varga, Antonić, Babić, Grabež, Tomanović, Milićević, Arsenijević (Duronjić), Zec (Đurić), Lukić (Skopljak), Silađi.

NAPREDAK: Kordić, Stević, Desančić, Obradović (Lakić-Pešić), Đorić (Markoski), Mijić, Spremo, Eskić, Bjeloš, Milovanović, Vusurović (Ilić).

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *