SILAĐI I LUKIĆ ZA NOVU POBEDU TSC!

Pred praznim tribinama u Senti ekipa TSC pobedila je Radnik iz Surdulice rezultatom 2:1 u okviru 26. kola LLT Super lige Srbije.

 

Odlukom Vlade Srbije svi mečevi Super lige u fudbalu se igraju bez prisustva publike, zbog sve većeg širenja akutelnog virusa, tako da su na Gradskom stadionu u Senti sem novinara bili prisutni samo pojedini predstavnici oba kluba.

 

 

Prvo poluvreme proteklo je u borbi za prevlast na terenu i bilo je očigledno da će se okončati nerešenim rezultatom. Sve do poslednjeg minuta kada je Silađi zatresao mrežu gostiju. Ovo je njegov 13. pogodak u prvenstvu. Međutim, na samom isteku nadoknade gosti su brzinski izveli aut sa desne strane, uspeli da šutiraju ka golu Filipovića koji je odbranio šut, ali je na odbijenu loptu natrčao Filip Jović i poslao je u mrežu.

 

U drugom delu meča viđena je inicijativa domaćina, te su se ređale šanse ekipe TSC. Najbolje prilike su propustili Babić, čiji šut je odbranio golman Vasiljević i Silađi. Igrao se 80. minut kada je Lukić oboren u kaznenom prostoru, a sudija Zoran Široki pokazao na belu tačku. Isti igrač je bio i izvođač najstrože kazne, koju je realizovao i tako doneo nova 3 boda timu iz Bačke Topole. Ostali mečevi 26. kola se igraju u kasnijem terminu, a TSC zadržava 4. mesto na tabeli.

 

POSTAVE:

 

TSC: Filipović, Varga, Babić, Skopljak, Grabež, Milićević (Đurić), Tomanović, Tumbasević, Zec (Arsenijević), Lukić (Duronjić), Silađi.

Radnik Surdulica: Vasiljević, Kostić (Stamenković), Marković (Pejčić), Micić (Bojić), Đorđević, Danoski, Jović, Kričak, Mitošević, Stojanović, Pavlov.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *