SILAĐI I LUKIĆ ZA NOVA TRI BODA!

U 10. kolu LLT Super lige Srbije, nova pobeda TSC iz Bačke Topole. Na stadionu u Senti, savladan je Rad rezultatom 2:0.

 

TSC je odlično otvorio utakmicu. Malo nakon što je prošao prvi minut meča, Duronjić je dobio loptu u prostor na desnoj strani, te je nakon prodora dodao Silađiju koji je samo prosledio u nebranjenu mrežu. Nakon toga je malo opao tempo utakmice. Bačkotopolska ekipa se čvrsto branila te je Rad bio sprečen uglavnom na sredini terena, ili su njegovi krilni igrači slali neupotrebljive lopte. Priliku da poveća prednost domaćina propustio je Dejan Milićević u 39. minutu, kada je izbio sam pred golmana Markovića, koji je odbranio njegov šut. Nešto kasnije, prilika propušta i Lukić, koji uklizava na loptu Borisa Varge, ali je šalje pored gola. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:0.

 

 

Drugo poluvreme je započelo inicijativom Rada, koji je držao loptu. Igrao se 53. minut kada je prelep pogodak postigao Nenad Lukić iz slobodnog udarca, sa nekih dvadesetak metara, kada je pogodio desni gornji ugao mreže. Glavni sudija meča u 66. minutu je isključio trenera Rada, Radojičića, zbog prigovora.

TSC se ovom pobedom vratio na čelo tabele, uz meč više od Crvene zvezde i Partizana.

 

 

Postave:

TSC: Filipović 6,5, Varga 6,5, Skopljak 6,5, Antonić 7, Ponjević 6,5, Tomanović 6, Grabež 6,5 (Babić 6), Milićević 6, Duronjić 7 (Šinković 5), Silađi 7 (Rovčanin -), Lukić 7,5.

Rad: Marković 6, Petrović 6, Milošević 6, Nikolić 6, Smiljanić 5,5 (Busnić 5), Perendija 5,5, Bosančić 6 (Ilić 5,5), Stjepanović 5,5, Trifunović 5,5, Bjedov 5,5, Kasalica 5,5 (Živković 5).

Autor: Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *