RUTINSKA POBEDA KOŠARKAŠICA

Košarkašice Topolčanke i kad ne odigraju na visokom nivou kako su nas navikle u ovoj sezoni,one zabeleže pobedu što je odlika samo velikih ekipa.

U 6.kolu 2 ŽLS žuto – crne su dočekale ekipu Ljubovije i zabeležile peti trijumf u ovogodišnjem prvenstvu.Slavile su izabranice trenera Dejana Šegrta sa 67:53 rekli bismo rutinski,jer tokom svih 40 minuta igre pobeda u nijednom trenutku nije dolazila u pitanje.
Sjajno je naš tim u ovom susretu predvodila iskusna Slađana Radulović (21 poen,5 asistencija)koja je bila i najbolji akter ovog susreta,a u domaćim redovima zapažene partije takođe su pružile i talentovana Sofija Repček i kao po običaju kapiten Jelena Zorić (14 poena,8 skokova i 7 asistencija).
Ekipa iz Ljubovije pružila je žilav otpor našim devojkama u prvih 20 minuta igre.Topolčanka je obe prve deonice dobila sa po 5 poena prednosti, tako da je na poluvremenu imala 10 poena viška (36:26).

Tokom 2.poluvremena treća četvrtina u potpunosti je pripala Topolčanki koja je slomila otpor rivala zahvaljujući prepoznatljivoj igri koja ih krasi tokom većeg dela dosadašnje sezone.Stekla je Topolčanka 23 poena prednosti što je bila i najveća prednost na večerašnjem meču.U poslednjoj četvrtini Topolčanka je smanjila gas,u finišu utakmice trener Šegrt je ponovo ukazao šansu najmlađim prvotimkama, što je gostujuća ekipa iskoristila da ublaži poraz.

U narednom kolu Topolčanka gostuje u Sremskoj Mitrovici poslednjeplasiranoj ekipi Srema što je velika šansa da se nastavi trijumfalni niz.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *