Pušten u upotrebu novi košarkaški teren

image-0-02-04-4b5756b86b45c95f81e8064a2d9d96e9b56c42726494b7eade13e5cc40966d87-VDanas je zvanično otvoren novi košarkaški teren, povodom toga izjavu nam je dao poverenik SNS za Bačku Topolu Nemanja Simović:

„Kako smo i najavili prilikom nedavno održanog letnjeg turnira u malom fudbalu odmah pored rukometnog izgradili smo novi košarkaški teren. Postavljena je zaštitna ograda i izgrađene nove tribine. Narednih dana biće postavljeni i reflektori. Sledeća investicija koju najavljujemo je izgradnja novog  sportskog terena u dvorištu osnovne škole  „Nikola Tesla“ gde radovi počinju krajem septembra i biće gotovi u roku od 20 dana nakon uvođenja izvodjača radova u posao. Za ovu investiciju sredstva smo obezbedili u Pokrajinskom sekretarijatu za omladinu i sport.“ – rekao je Simović.

 

6 komentara

  1. dje je turnir gospodine? a gde je pecat

     
    • povraca mi se od simovica… Investicija igraliste???? Gde su plate???? Gde su nova radna mesta? Ko ce da se igra na tim igralistima ako se ovaj tempo iseljavanja nastavi iz opstine

       
  2. A dece sve manje….

     
  3. oj dodo oj dodice

    kad god se nesto korisno uradi u topoli izmigolje se neki crvi da pljuju i pisu negativno… u prethodnim vlastima ni obicne sijalice nisu menjali na ulicnoj rasveti, o ostalom da ne pricamo..
    tako da pozdravljam sve sto se uradi u ovom gradu, koji je pre bio jako zapostavljen i jos mnogo toga ima da se radi.

     
    • Ooo mali naprednjače, znaš li da se gospodin slika za svaku stvar koja se u B. Topoli reši, napravi itd. A šta je to taj gospodin zapravo i uradio. . . Ništa eto to, on čak nije ni u veću niti u opštini kojim se pravom uopšte pojavljuje ovaj veliki „radnik“?

       

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *