Prvo kolo, pa derbi

U nedelju, 13. avgusta od 17.00 časova na terenu FK Bajše počinje lokalni derbi prvog kola Vojvođanske lige sever.

U ovoj utakmici sastaju se kao domaćin FK Bajša i kao gost, novajlija u ovoj ligi, ekipa FK Solunac N&Đ Jerković iz Karađorđeva.

Obe ekipe uspešno su završile pripremni period i očekuju dobru utakmicu, pa je ovo ujedno i poziv za sve ljubitelje fudbala da dođu i uživaju u igri koju su nam spremile ove dve ekipe.

„Ulazimo kao debitanti u ligu u novoj sezoni posle uspešne prošle i osvajanja titule u PFL Subotica. Radili smo vredno u pripremnom periodu, ojačali ekipu na svim pozicijama i sa sačuvanim rosterom iz prethodne sezone imamo pravo da se nadamo novim uspesima. Respektujemo Bajšu kao rivala i kao izvanredan kolektiv i klub, ali želimo i nadamo se da smo spremni da se sa svima nadigravamo. Imamo veliku pomoć i podršku od ljudi koji vode klub i želimo da postavimo ciljeve koji nisu mali ali ćemo ka njima ići postepeno jer svaki proces zahteva strpljenje“, – izjavio je trener FK Solunca Dušan Medić.

„Tokom letnje pauze podmladili smo ekipu i odradili uspešno pripremni period. Stav uprave je da se dovode neafirmisani igrači koji će se u našem klubu dalje razvijati. U novoj sezoni cilj nam je vrh tabele a od predstojećeg derbija očekujemo dobru utakmicu i našu pobedu“ – izjavio je trener FK Bajše Oto Piri.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *