PORED NAPORNOG PUTA, UBEDLJIV TRIJUMF

Ponovo su košarkašice Topolčanke u prepodnevnim satima otputovale na još jedno daleko gostovanje na sam dan utakmice, ali ni ta činjenica im nije predstavljala problem da upišu ubedljivu pobedu i učvrste se na liderskoj poziciji prvenstvene tabele.

U utakmici 17.kola 2 ŽLS žuto – crne su gostovale u Ljuboviji istoimenom domaćinu i nakon sjajne partije tokom svih 40 minuta igre slavile ubedljivo sa 75:45.

Nema se šta puno reći o samoj utakmici, bilo je to jedno od boljih izdanja izabranica Dejana Šegrta ove sezone.
Domaći tim je na ovo susretu poveo 1:0, a već sredinom prve deonice na semaforu je pisalo 16:1 za naš tim. Prepoznatljivom igrom kako u fazi odbrane, tako i u fazi napada Topolčanka je lomila svog protivnika i razlika je rasla iz minuta u minut da bi na kraju dostigla maksimalnih +30. Trener Šegrt je iskoristio priliku da ukaže i pruži šansu i veću minutažu igračicama koje su do sada manje provodile vremena na terenu,a usput i da više odmori svoje glavne poluge u timu.

U Topolčanki ponovo je najefikasnija bila Slađana Radulović sa 19 postignutih poena,dok je Jelena Zorić upisala 18,a Sonja Zorić 16 poena na svoj konto.U domaćem timu najviše se svidela Valentina Vasiljević koja je jedina bila dvocifrena sa 10 postignutih poena.
U narednom kolu Topolčanka na svom terenu u subotu 20.02.2021.god dočekuje pretposlednji tim na prvenstvenoj tabeli, ekipu Srema iz Sremske Mitrovice i za očekivati je da upiše još jednu laganu pobedu,a potom sledi finiš prvenstvene trke i utakmice sa protivnicima koje su u vrhu tabele i žele kao i Topolčanka da na kraju prvenstva zauzmu jedno od prva dva mesta.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *