PORAZ KOŠARKAŠA NA STARTU PLAY – OFFA

Ovog vikenda startovao je play – off u 1 SLS. Čast da otvore nadmetanje u borbi za osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang pripao je košarkašima Topole i Železničara iz Inđije.

Nakon jedne tvrde prave prvenstvene utakmice slavio je gost iz Inđije rezultatom 80:73.

Kk Topola

Igralo se čvrsto na obe strane terena, sudije su pustile grublju igru u odbrani što je mnogo više odgovaralo gostujućem sastavu.

U 1.poluvremenu Železničar je za nijansu bio bolji rival, pa je trojkom Lalića u poslednjoj sekundi na veliki odmor otišao sa prednošću od 41:37. Naši košarkaši su najbolje odigrali treću četvrtinu koju su rešili u svoju korist i pred poslednji period imali su minimalnu prednost 59:57.

Vodila se velika borba u poslednjem kvartalu. Kod domaćih osim Igora Arnauta nije bilo još nekog ko bi povukao plavo – beli tim da pokuša da zabeleži pobedu i na najbolji mogući način započne takmičenje u play – offu.

U ekipi iz Inđije bilo je mnogo više raspoloženijih igrača za igru u večerašnjem meču. Bili su hrabriji i borbeniji od naših momaka, naročito u završnici i čini se na kraju zasluženo odneli bodove iz našeg grada.

U redovima Topole standardno najbolji bio je Igor Arnaut koji je utakmicu završio sa 30 ubačenih poena, dok je u ekipi Železničara najzapaženiji bio Lalić sa 26 poena ( 6 trojki ).

Košarkaši Topole u 2.kolu play – offa gostuju u Srbobranu istoimenom domaćinu narednog vikenda.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *