Podela bodova u derbiju, TSC:Spartak 2:2

TSC i Spartak odigrali nerešeno u derbiju severne Bačke u 23. kolu Superlige.

Nakon dve uzastopne pobede tim iz Bačke Topole je odigrao nerešeno protiv Spartaka koji je došao nakon četiri uzastopna poraza. Puno uzbuđenja i rezultat 2:2 na kraju, TSC je ispustio dva gola prednosti.

Prvo poluvreme odlično za domaći tim. Dva gola prednosti, prvi gol u dresu TSC je postigao Aranđel Stojković. Spartak bez većih šansi za gol u prvom delu igre. Prelepa akcija kod oba gola, sem Stojkovića strelac je bio i Saša Jovanović na asistenciju Milosavljevića. Svi su mislili da će TSC ponovo slaviti.

U drugom delu ponovo ofanziva TSC ali Spartak postiže dva gola i nosi bod nazad u Suboticu. Prvo je Bijelović glavom pogodio nakon asistencije Marinkovića, ostao je sam na drugoj stativi. Nakon toga Ćalušić obara Hrstića i sudija Novak Simović pokazuje na belu tačku. Bijelović je ponovo precizan i Spartak stiže do izjednačenja. U 85. minutu Goran Antonić je dobio dva žuta kartona pa su domaći igrali sa igračem manje do kraja.

Nakon ovog remija TSC ostaje treći na tabeli u narednom kolu gostuje u Kragujevcu a u utorak 7. marta će biti domaćin Crvenoj zvezdi.

V. Ilić – Ćalušić, Stojić, Antonić (K) – Petrović, Milosavljević (Radin 64′), Đakovac, Stojković (Cvetković 85‘) – L. Ilić – Ratkov, Jovanović

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *