Podela bodova u BAČKOJ PALANCI!

U okviru 4. kola LLT Super lige Srbije, ekipa TSC iz Bačke Topole gostovala je OFK Bačkoj iz Bačke Palanke. Meč je nosio blagi epitet derbija Bačke. Puno prilika i uzbuđenja i na kraju podela bodova.

 

Trener gostiju Zoltan Sabo vratio je u prvu postavu Bojana Balaža, koji je preskočio meč sa Zlatiborom, dok se u prvih 11 našao ponovo Jug Stanojev.

U prvom delu viđeno je dosta šansi, a ekipa iz Bačke Topole je došla do prednosti u 42. minutu, kada je kazneni udarac realizova Nenad Lukić. Napadač TSC je bio strelac na sve četiri utakmice tima od početka sezone. U drugom delu, ređali su se napadi domaćih, ali je golman Filipović bio na nivou. Ipak, poklekao je u 51. minutu kada je strelac za domaći tim bio Nikola Žakula. Do kraja su gosti imali svoje prilike, ali je golman domaćih Milojević Aleksa sprečio par šansi. U 65. minutu su mogli domaći do prednosti kada im je sudija Milanović Miloš dodelio kazneni udarac, međutim, šut Krčmarevića je odbranio izvanredni Nenad Filipović. Do kraja je ostalo nerešeno.

Trener TSC Zoltan Sabo izjavio je da nije zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da ga raduje što su izvukli bod s obzirom na prikazanu igru i promašen jedanaesterac domaćih.

Naredni meč u prvenstvu TSC igra kod kuće 21. avgusta protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca. Nakon toga, 27. avgusta fudbaleri TSC putuju u Moldaviju na meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će igrati protiv Petrokuba iz Hinčeštija.

Vanja Uzelac

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *