POBEDA KOŠARKAŠA U STAROJ PAZOVI

Košarkaši Topole nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu protiv Srbobrana na svom terenu nastavljaju gde su stali pre ovog duela. Topolčani su na gostovanju u Staroj Pazovi savladali istoimenog domaćina rezultatom 84:79 u okviru pretposlednjeg kola 1 SLS.

kk topola

Tokom celog susreta plavo – beli su kontrolisali rezultatsku prednost koju su stekli na samom početku, kao i dešavanja na terenu. Trener Benčik nije mogao da računa za ovaj susret na iskusne Vukolića, Savića, Đukića i Gagića, ali mlade snage uz pomoć Kuridže i Arnauta su dale značajan doprinos u ovom trijumfu.

Topola je na samom početku utakmice jasno stavila do znanja domaćinu da su doputovali u Staru Pazovu po pobedu i 2 boda koja će ih zadržati u gornjem domu play – off takmičenja i tako pokazati da su u duelu protiv Srbobrana prošle nedelje imali samo slab dan. Ovom pobedom košarkaši Topole su se probili na 4. mesto prvenstvene tabele.

Najbolji u našem timu na ovom susretu su bili Kuridža koji je ubacio 27 poena i Arnaut sa 26 poena.

U sredu 13.04.2022.god na programu je poslednje kolo play – off takmičenja 1 SLS. Košarkaši Topole od 19 h i 30 min dočekuju ekipu Vrbasa i to je prilika da dođe što više ljudi u salu OŠ „Čaki Lajoš“ i pruže podršku našim košarkašima na oproštaju od jedne izuzetno uspešne sezone.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *