PIONIRI KK TOPOLA GOSTI KK PARTIZAN

Deca iz Bačke Topole u najvećoj hali na Balkanu beogradskoj Soko Štark areni bili su gosti srpskog košarkaškog velikana i osvajača Kupa evropskih šampiona 1991 godine Partizan NIS-a. Najzaslužniji za ovo prelepo gostovanje i trenutke koji će ovoj deci večno ostati urezani u pamćenje su Goran Medar dugogodišnji član rukovodstva našeg kluba i poslovni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad,rođeni Topolčanin koji je svoju bogatu košarkašku karijeru i započeo u KK Topola. Prijateljstvo koje traje skoro 50 godina.

Generacija košarkaša 2005/06 pod rukovodstvom trenera, dugogodišnjeg prvotimca i kapitena Marka Radovića je verovatno i najtalentovanija generacija kluba,a za nekolicinu dečaka interesovanje su već iskazali i neki mnogo veći klubovi.Pionirska ekipa se i ove godine veoma uspešno takmičila u prvenstvu KSV i nakon prve polovine takmičenja nalazi se na deobi 2.mesta sa ekipom Vrbasa.

Za uložen trud, zalaganje i postignute rezultate nagrađeni su putem u Beograd i priliku da odmere snage sa svojim vršnjacima beogradskih crno-belih. Rezultat ove utakmice sigurno je bio u drugom planu,ali je ova provera bila odličan pokazatelj treneru Radoviću šta i koliko mogu njegovi dečaci u duelima sa najtalentovanijom decom najtalentovanije nacije za ovaj sport. A za one koje interesuje rezultat, pioniri Partizana slavili su sa 68:45. Naši klinci su odigrali sasvim zadovoljavajuće protiv fizički dominantnijeg protivnika, naročito u 1.poluvremenu,a domaćin je odlučujuću prednost napravio u 3.četvrtini susreta. Trener Radović nakon utakmice bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena.

Nakon ovog susreta koji je odigran u maloj sali Soko Štark arene deca i vođstvo puta su prisustvovali prvenstvenoj utakmici ABA lige u kojoj su se sastali Partizan NIS i Primorska iz Kopra.

 

3 komentara

  1. Autor: Goran Medar? Koji za sebe kaze da je najzasluzniji? Svaka cast.

     
  2. JAKO LEPO ISKUSTVO ZA NASU DECU KOJA SU UZIVALA. NIJE MI JASNO ZASTO JE OVAJ MEDAR U PRVOM PLANU I NJEGOVE ZASLUGE A NE DECA I NJIHOVA SRECA I ZADOVOLJSTVO.TREBA O TOME PRVO DA SE PISE PA TEK ONDA O TOM MEDARU. HVALA KLUBU KOJI JE OBEZBEDIO DECI OVO UZIVANJE I TRENERU KOJI SE JAKO TRUDI OKO NJIH.

     
  3. Taj Goran Medar koga toliko prozivate je pola svog zivota u tom klubu. To je jedan od retkih postenih i naprednih ljudi koji je uz taj klub bio i kad je bilo lepo ili manje lepo. Mnogo je dao tom klubu,a dobio jos vise. Ako iko ima pravo sebe da istice to je Goran i mislim da je u tekstu malo spomenuo sebe koliko je trebao. Goran je kako je naveo „dugogodisnji clan uprave“,sekretar,ekonom,maskota,sudija i sve sto taj klub nikada nije imao u pozitivnom smislu. Gorane trebao si da se potpises kao autor teksta,jer svi znamo da si ti ovaj tekst pisao. Ti si olicenje postenja i dobrote koji krase nas klub,da si nam ziv i zdrav jos puno godina i da nas i dalje uveseljavas i zamsejavas tvojim tekstovima punim kako ti znas da kazes „hickokovsih zavrsnica“.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *