PARTIZAN JEDVA DO BODA U SENTI!

U okviru 22. kola LLT Super lige Srbije, pred oko 3000 gledalaca u Senti, domaći TSC i Partizan odigrali su nerešeno 1:1.

 

Prohladno vreme nije sprečilo ljubitelje fudbala da dođu u velikom broju. Tražila se karta više, o čemu govori velik broj gledalaca ispred stadiona, koji su čekali da pronađu kartu. Međutim, vrlo malo fudbala je viđeno na ovoj utakmici. Obe ekipe su igru bazirale na dugim loptama u prostor. Ekipa domaćina igrala je u oslabljenom sastavu, te je ovogodišnje pojačanje Đuro Zec zaigrao na poziciji desnog beka. U Partizanu nije igrao Takuma Asano.

 

Prvo poluvreme nije publici donelo previše uzbuđenja te su viđena svega tri šuta, od čega je jedan uputila ekipa Partizana. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom bez pogadaka. Na početku drugog poluvremena videli smo blagu inicijativu Partizana, koja nije krunisana golom. Najbolju šansu propustio je Sadik, koji je izašao sam pred golmana Filipovića ali mu je lopta pobegla u naručje golmana TSC.

 

 

Igrao se 68. minut kada je Lukić šutirao sa nekih deset metara, Stojković odbranio udarac, a na odbijenu loptu natrčao Vladimir Silađi i poslao je u mrežu. Ovo je napadaču ekipe iz Bačke Topole ukupno deveti gol u ovoj sezoni Super lige. Nakon pogotka, ekipa TSC je zaigrala defanzivno, te je strelca gola Silađija zamenio igrač veznog reda Šinković. Kada se činilo da je sve gotovo, Partizan je izveo korner, a nakon gužve u kaznenom prostoru sudija Lukić je pokazao na belu tačku, na šta je burno reagovala ekipa domaćina. Strelac izjednačujućeg pogotka za Partizan bio je kapiten izraelske reprezentacije Bibras Natho.

 

Nakon ovog remija, TSC ostaje na petom mestu a Partizan na drugom. Sledi vanredno kolo u sredu, gde će TSC gostovati u Šapcu kod FK Mačve, a narednog vikenda u Senti će dočekati Napredak Kruševac.

 

 

POSTAVE:

 

TSC: Filipović, Zec, Babić, Antonić, Varga, Tumbasević, Milićević, Duronjić (Đurić), Arsenijević, Lukić (Galić), Silađi (Šinković).

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Pavlović, Ostojić, Urošević, Tošić, Natho, Zdjelar, Stevanović (Lakčević), Suma, Sadik (Matić).

 

Vanja Uzelac

 

Jedan komentar

  1. A ne znaš da napišeš kako su se domaći igrači valjali ceo meč i odugovlačili na svakom prekidu i da se igralo na oranici…

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *