Palađi: „protiv Proletera ćemo pružiti maksimum“

Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju, 1. aprila, gostovaće Proleteru u Novom Sadu, u 19. kolu Prve lige Srbija, u kome su najavili borbu za nove bodove i bolji plasman na tabeli.

„Očekujemo tešku utakmicu, za koju smo se dobro spremili. Verujem da ćemo dati svoj maksimum u ovom trenutku. Proleter je izazov za nas, ima dobru i kvalitetnu ekipu, a mislim da i mi imamo šta da pružimo“, rekao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Predsednik TSC Bačka Topola Sabolč Palađi ocenio je da ekipa novosadskog Proletera igra u jako dobroj formi, što potvrđuje i pobeda na gostujućem terenu u prošlom kolu od 5:1 protiv pirotskog Radničkog.

„Čekaju nas u pobedničkom raspoloženju, a radi se o veoma ozbiljnoj ekipi, Ipak, naš tim je spreman, što pokazuje i igra koju pruža od početka prolećnog dela prvenstva. Mislim da ćemo protiv Proletera odigrati dobru utakmicu, u kojoj ćemo pružiti maksimum, kako bi se približili vrhu tabele“, kazao je Palađi.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC.

U prošlom, 18. kolu, ekipa TSC je na svom terenu izgubila od Sinđelića sa 1:2, pa se TSC se trenutno nalazi na 5. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 28 bodova iz sedam pobeda, sedam remija i četiri poraza.

 

Protivnik TSC u 19. kolu, ekipa novosadskog Proletera je druga na tabeli sa 38 bodova. U jesenjem delu sezone, TSC je pobedio Proleter na svom terenu sa 1:0.

 

Utakmica Proleter – TSC igraće se u nedelju od 15:30 h, na stadionu Proletera u naselju Slana Bara u Novom Sadu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *