Obustavljen rad Fudbalske akademije TSC u Bačkoj Topoli

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole, kao i Fudbalska akademija, od nedelje uveče, kada je proglašeno vanredno stanje na teritoriji Srbije, prekinuo je sve aktivnosti, kako takmičarske, tako i trenažne.

Svi fudbaleri TSC, kako članovi A tima, tako i mlađe kategorije, obavešteni su o prekidu rada i oni će u narednom periodu biti kod svojih kuća. Takođe, njima će biti dostavljen program koga kao sportisti treba da se pridržavaju“, rekao je generalni direktor FK TSC Sabolč Palađi.

Prema njegovim rečima, svojim kućama otišli su i polaznici Fudbalske akademije TSC, a Akademije će u narednom periodu, dok traje vanredno stanje u zemlji, raditi na apsolutnom minimumu radi održavanja objekta i terena.

Palađi je istakao da će FK TSC biti u neprekidnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Srbije i drugim klubovima u Superligi, da će pratiti sve dalje aktivnosti i prilagođavati se momentalno svim novim odlukama.

FK TSC će ovom trenutku pristupiti maksimalno racionalno, a svi naši igrači, kao i članovi stručnog štaba, ponašaće se u skladu sa odlukama nadležnih organa“, rekao je Palađi.

Poslednju utakmicu pre uvođenja vanrednog stanja zbog epidemiološke situacije, FK TSC je odigrao u subotu, 14. marta na svom terenu, pobedivši radnik iz Surdulice sa 2:1. Posle 26 kola, TSC zauzima četvrto mesto na tabeli Superlige sa 50 bodova iz 14 pobeda, 8 remija i 4 poraza.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *