NEZAUSTAVLJIVA TOPOLČANKA

Nakon osvojenog Kupa Vojvodine košarkašice Topolčanke ne posustaju i dalje beleže pobede u novoj sezoni i još nisu osetile gorčinu poraza. U 6. kolu 1 ŽRL žuto-crne su na svom terenu zabeležile još jednu ubedljivu pobedu, ovog puta protiv Proletera iz Novog Sada rezultatom 84:49.

Od samog početka domaće su nametnule svoj ritam,stekle veliku prednost i održavali je tokom celog susreta i tako omogućile treneru Dejanu Šegrtu da šansu pruži i mlađim devojkama,a odmori one iskusnije.

Bile su Topolčanke borbene,rastrčane i željne da se bačkotopolskoj publici koje je bilo u solidnom broju na tribinama sale OŠ “ Čaki Lajoš “ predstave u što boljem svetlu nakon osvajanja Kupa Vojvodine. Topolčanka je novom pobedom i dalje usamljena na liderskoj poziciji,a narednog vikenda očekuje je gostovanje u Bačkoj Palanci fenjerašu ekipi Delfina koja još ne zna za pobedu u dosadašnjem delu takmičenja.

Autor: Goran Medar

 

 

3 komentara

  1. Navijač broj 1!

    Navijači su bitni!

     
  2. Jos jedna potvrda mojih reci,da ove devojke i ovaj klub zasluzuju prvu ligu! Zaista smatram da treba dovesti sposobne ljude koji ce uloziti,a ne odnositi iz kluba,kako u zenskom tako i u muskom klubu. Vreme je da kosarka u Backoj Topoli krene NAPRED.

     
    • Kako smo rekli prvo ime i prezime. Onda dokazi, tek posle toga pišeš ovakve stvari (odnosi se na odnošenje nečega što samo ti znaš). Mesto im je u prvoj ligi bez daljnjeg. I pozdravi naručioce ovog tvog pisanja puno, ipak je to moralna gromada našeg grada.

      Jovana

       

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *