LUKIĆ STRELAC ZA POBEDU PROTIV ZLATIBORA!

Na otvaranju 22. kola Super lige Srbije sastali su se Zlatibor iz Čajetine i TSC. Meč je odigran na stadionu u Užicu, na kraju minimalna pobeda gostiju.

 

 

Meč je propustio golman TSC Filipović umesto kojeg se u startnih 11 našao Nemanja Jorgić. Povratnik u tim kapiten Tomanović je zauzeo mesto na sredini terena. Krstajić je ponovo postavio formaciju 4-1-2-2-1 sa Lukićem kao najisturenijim, a Tumbasevićem kao zadnjim veznim. Po krilima su delovali Jug Stanojev i Đuro Zec.

 

Prvi deo igre je pripao Zlatiboru. Iako su igrači TSC imali posed lopte, domaći su bili konkretniji. Teren ne baš u najboljem stanju za igru, lopta je često bežala igračima i nisu uspeli da je iskontrolišu. Eliomar je upravo jednu takvu loptu prosledio direktno u prečku nakon greške Tomanovića. U 20. minutu Antonić je bio nespretan i sudija Široki je pokazao na belu tačku. Neprecizan je bio Milenković, čiji šut je otišao iznad gola. Na poluvremenu bez golova.

 

Veliki propust sudijske trojke u drugom delu igre, kada je Lukić šutirao sa distance a lopta se od prečke odbila u gol i izašla napolje, međutim pogodak nije priznat. Malo kasnije Zec je bukvalno oteo loptu odbrani domaćih i prosledio je Lukiću koji u padu šutira i postiže pogodak. Janko Tumbasević je u kratkom periodu dobio dva žuta kartona i TSC je do kraja meča igrao sa igračem manje.

 

Ovo je treći meč Mladena Krstajića na klupi TSC, ostvario je dve pobede i remi, bez primljenog gola. U narednom kolu TSC u Senti dočekuje ekipu OFK Bačke iz Bačke Palanke.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *