Lazetić: „Na igračima je da se opuste i daju sve od sebe“

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu 02. aprila od 14h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u 29. kolu Superlige sa namerom da pruže svoj maksimum i predstave se u najboljem svetlu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu protiv Partizana da TSC očekuje borba sa jakim protivnikom koji ima šampionske ambicije, ali da je to ujedno i meč koji igračima daje veliki motiv da pokažu dobru igru i pokušaju da ostvare što bolji rezultat.

„U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav svoj talenat i kvalitet“, rekao je Lazetić.

Prema njegovim rečima, predstojeći meč će biti dobar test za procenu gde je TSC trenutno, koliko dobro može da se suprotstavi tako jakom protivniku, i na čemu treba dodatno raditi  za nastavak prvenstva i za sledeću sezonu.

„Na utakmici u Humskoj će dosta toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Naravno, mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god  budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe“, dodao je Lazetić.

Napadač Stefan Vukić je istakao da se raduje nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze.

„Gostujemo odličnoj ekipi Partizana na koju ne treba trošiti reči pohvale. Neće biti lako, iako smo u odličnom ritmu i u dobroj formi. Pozitivno razmišljamo, utakmica dolazi u pravom trenutku  da se predstavimo u najboljem svetlu i da pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat“, rekao je Vukić. 

Utakmica 29. kola Superlige se igra 02.04.2022. od 14h u Beogradu, prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

FK TSC je trenutno 5. na tabeli sa 38 osvojenih bodova, dok je Partizan na prvom mestu Superlige sa 75 bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *