Kup Srbije, Zlatibor:TSC 0:4 (0:2)

Nakon domaćeg prvenstva klub iz Bačke Topole se okrenuo kup takmičenju gde je u 1/16 finala Kupa Srbije gostovao timu Zlatibora iz Čajetine. 

 

Foto: FK TSC

 

Odlučio je Mirko Jovanović da malo promeša sastav pa su od početka zaigrali Bočkaj, Stoiljković i Milićević, dok je napad kao i protiv Partizana predvodio Stanojlović. Inicijativa TSC od samog starta krunisana je u 22. minutu kada je strelac bio Milićević, prelepim golom sa ivice šesnaesterca. Samo minut kasnije Petković je pogodio nakon odbitka i bilo je već 0:2. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

 

Odmah na poluvremenu izmene u TSC, na odmor su otišli Petković, Leandro i Stanojev. Tim iz Bačke Topole ubedljiv kao i u prvom delu igre. U 61. minutu Bočkaj je postigao prelep pogodak sa distance kada je pogodio mrežu domaćih i tako postigao svoj prvi pogodak u dresu TSC. Stoiljković u 81. donosi prednost TSC od 0:4 nakon odlične akcije gostujućeg tima.

 

TSC se plasirao u 1/8 finala kupa a u prvenstvu u narednom kolu gostuje ekipi Voždovca.

 

TSC: Filipović, Petrović (Marsenić), Leandro (Krsmanović), Antonić, Petković (Stojković), Đakovac, Bočkaj, Stoiljković, Milićević, Stanojev (Ratkov), Stanojlović (Santrač)

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *