KOŠARKAŠI PORAZOM ZAPOČELI TAKMIČENJE U PLAY – OFFU

Košarkaši Topole porazom su započeli takmičenje u play – offu i to na domaćem terenu. Bolja od njih je bila ekipa Svetog Đorđa iz Žitišta koja je slavila pobedu rezultatom 83:72 pred nikad manjem košarkaškom auditorijumom, jer je utakmici prisustvovalo svega 20 posetilaca.

Foto: Si Studio Digital

Topolčani su, ako izuzmemo početak prvenstva kada su igrali dobro i beležili pobede, ušli u seriju mečeva gde igra mnogo oscilira i svi ti mečevi kao da su preslikani. I ovoga puta desilo se isto što se dešavalo u nekoliko poslednjih odigranih utakmica. Loš pristup utakmici doveo je do toga da gosti iz Žitišta nametnu svoj stil igre i odmah na početku steknu dvocifrenu prednost.

Nakon time – outa trenera Benčika njegovi izabranici su zaigrali kako su trebali od starta i polako topili prednost protivnika. Čak su trojkom u poslednjem minutu prvog poluvremena rešili ovaj deo u svoju korist i na veliki odmor otišli sa minimalnom prednošću od 40:39.

Furiozan start plavo – belih na početku drugog poluvremena uslovio je da steknu dvocifrenu prednost (53:43),ali su je kao po pravilu ove sezone lako ispustili do kraja treće deonice (59:59).

Ponovo je usledio ogroman pad u igri našeg tima i mnogo nervoze u odlučujućoj poslednjoj četvrtini rezultirao je novim porazom od ekipe Svetog Đorđa koja je bila smirenija i znala šta hoće od prvog minuta susreta.

Na našim momcima je da poprave utisak u preostalim utakmicama koje slede.

Sledeći rival našim košarkašima je ekipa Železničara iz Inđije.

 

Jedan komentar

  1. Da li neko moze da mi da odgovor sto je bilo vise igraca nego publike?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *