Košarka: Mlađe selekcije KK Topola

Mlađe selekcije KK ,,Topola“ se pripremaju za finalne turnire Panonske lige I dok je seniorska ekipa KK,,Topola“ na zasluženom odmoru posle sjajne sezone u kojoj je osvojeno 4. mesto u prvoj Srpskoj ligi-sever, mlađe selekcije vredno treniraju i pripremaju se za završnicu sezone.
kk topola mladje kategorijeU nedelju 22.05. Bačka Topola će biti domaćin finalnog turnira Panonske lige za one najmlađe, generaciju 2005. godište. Plasman na završni turnir pored KK,,Topola“ su još izborili SO Koš iz Sombora, OKK,,Apatin“ i Nika iz Subotice. U prvom polufinalu od 11 sati će se sastati Nika i OKK,,Apatin“, a u drugom od 12.30 satu koplja će ukrstiti Topola koja je inače bila i najuspešnija u regularnom delu prvenstva i SO Koš iz Sombora. Utakmica za 3. mesto je na programu od 14.30 sati, a veliko finale je zakazano za 16 sati. Ovo je sigurno poziv za sve naše sugrađane da dođu u nedelju 22. maja u veliku salu OŠ ,,Čaki Lajoš“ i pruže podršku našim talentovanim dečacima koji su da podsetimo pre dva meseca osvojili 3. mesto na prvenstvu Vojvodine iako su bili hendikepirani igrajući sve svoje utakmice u Novom Sadu, a sada imaju priliku da se predstave i Bačkotopolčanima.
Generaciju 2000. očekuju dva jaka turnira za samo nedelju dana. Ovu selekciju prvo 28 i 29 maja očekuje takođe finalni turnir Panonske lige koji će se održati u Subotici, a pored Topole učestvovaće još KK,Tisa“ iz Bečeja, KK,,Akademik“ iz Srbobrana i domaćin Nika. Odmah nakon ovog finalnog turnira tačnije od 03. do 06. juna ovu ekipu očekuje i jak međunarodni turnir u Slovačkoj, u Prievidzi, gde je ova generacija već učestvovala 2013 i 2014 godine kada je postigla zapažene rezultate i ostavila odličan utisak na domaćina, pa su oni odlučili da ponovo pošalju poziv na adresu našeg kluba, a naš klub ga je oberučke prihvatio. Pre svega ovoga uprava kluba je odlučila da ove dečake nagradi za dosadašnji uloženi trud, postignute rezultate, ali da ih i malo rastereti pred važne mečeve koji im slede pa će u subotu 21. maja biti gosti KK,,Partizan NIS“ zahvaljujući rođenom Topolčaninu koji je prve košarkaške korake napravio u našem klubu, sada poslovnom direktoru KK,,Parizan NIS“ Mlađanu Šilobadu i prisustvovaće utakmici KLS KK,,Partizan NIS“-KK,,Mega Leks“.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *