JOŠ JEDAN TEŽAK MEČ, ALI I UPISANI NOVI BODOVI

Ne briljiraju naše devojke igrom otkako je startovao drugi deo prvenstva, ali i dalje beleže pobede.Upisan je i treći trijumf iz toliko odigranih utakmica u ovoj godini tako da se i dalje nalaze na deobi prvog mesta sa ekipom ŽKA.

Topolčanka je u 14.kolu 2 ŽLS u prelepom košarkaškom ambijentu dočekala ekipu Stare Pazove koje se grčevito bore za opstanak u ovom društvu i savladala ih rezultatom 78:70.
Domaćin je pre početka utakmice upriličio predivan gest koji je bačkotopolska publika pozdravila burnim aplauzom.Naime, direktor kluba Mirko Kujundžić je uručio buket cveća legendi bačkotopolske ženske košarke Renati Mužević koja je sada trener ekipe Stare Pazove.
Topolčanka je bila veliki favorit pre početka meča, ali su Staropazovčanke tokom cele utakmice pružale žestok otpor našim devojkama koje su se morale do samog kraja dobro potruditi da nastave pobednički niz.

Tokom većeg dela utakmice Topolčanka je kontrolisala dešavanja na terenu,ali moramo istaći i sjajnu publiku koja je bila šesti igrač u ovom susretu koja je znala da pogura domaći tim i kad im nije išlo sve od ruke.

Utakmicu su obeležile Slađana Radulović kod Topolčanke i Aleksandra Mužević kod Stare Pazove, najbolji strelac lige,inače ćerka trenera gošći Renate Mužević.Obe su ubacile po 29 poena.

Topolčanku u narednom kolu očekuje još jedan veliki ispit, dalek put u Prijepolje i težak meč protiv domaće Mileševke.
Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *