Izuzetno treće mesto za Helgu iz Bačke Topole

helga karate backa topolaOd 01. do 03. aprila u Nirnbergu u Nemačkoj je održano Evropsko prvenstvo u karateu.
U sastavu reprezentacije Srbije učestvovala je i članica Karate kluba „Bačka Topola“ Holović Helga. Juniorski kata tim Srbije čiji je član i ona bila osvojio je izvrsno četvrto mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji u izuzetno jakoj konkurenciji i posle velike borbe Helga je osvojila izvanredno treće mesto.

Reprezentacija Srbije je bila među najboljim selekcijama čime je i ona doprinela sa bronzanom medaljom.

Ovim je potvrdila svoju dobru formu i obezbedila je mesto u reprezentaciji Srbije za sledeće nastupe.

 

2 komentara

  1. Bravo za Helgin uspeh!!! Drago mi je sto objavljujete ovako lepe vesti. Jedina zamerka je sto ste ili nedovoljno informisani ili selektivni jer postoji jos jedno dete u ovom gradu koje je osvojilo drugo mesto na Svetskom karate sampionatu, a to nigde nije pomenuto niti se dete naslo na prijemu u Opstini sa najboljim sportistima grada. Sramota.

     
  2. Prihvatamo kritiku samo želimo da Vam napomenemo da nismo u mogućnosti da pratimo svaki rezultat koji sportisti naše Opštine ostvare. Zato apelujemo na sve Vas da nas pozovete i obavestite o svakom rezultatu pa i na uspešnom učestvovanju a mi će mo ga rado objaviti. Molim Vas da nas kontaktirate i da nam date podatke o uspehu deteta koji nismo objavili. Unapred hvala

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *