FK Železničar (Pančevo) – FK TSC 0:1

Stadion Železničara u Pančevu.

Gledalaca: 200.

Sudija: Igor Andrejić (Bela Crkva).

Strelac: Đokić u 68. minutu. Žuti kartoni: Kovacević, Ćisić (Železničar), Krivokapić, Nedić (TSC).

Crveni karton: Todorović u 90. minutu (TSC).

Železničar: Katanić, Matić, Kovač (Tekijaski), Spasovski (Šalipurović), Novakov, Kovačević, Stajčić, Ilić, Gudan (Cisić), Čikić.

TSC:Jorgić, Nedić, Cvetković, Todorović, Resanović, Radović, Krivokapić, Siladji, Milić (Stojakovic), Djokić (Milovanović), Šicar (Marjanović).

a-timUspešan vikend backotopolskih sportista zaokružili su fudbaleri TSC-a. Oni su u okviru 18. kola Srpske lige-Vojvodina na gostovanju u Pančevu savladali Železničar minimalnim rezultatom 1:0 i ovom pobedom izbili na deobu 4. mesta prvenstvene tabele zajedno sa subotičkom Bačkom 1903. Što se tiče samog susreta u 15. minuti TSC je zapretio preko Milića, a najbolju priliku u prvih 45. minuta propustili su domaći fudbaleri kada Stajčić iz povoljne situacije sa 10-tak metara prebacuje loptu preko prečke Jorgića.

U drugom poluvremenu Šicar je prokockao najbolju priliku za TSC kada je izašao sam oči u oči sa golmanom Katanićem ali loptu šalje pored stative. Trenutak odluke desio se u 68. minutu kada je Siladji izveo korner, a Djokić glavom sa 5 metara pogodio mrežu domaćih i doneo neopisivu radost bačkotopolskim plavo-belima. Od tog trenutka ekipa Železničara preuzela je inicijativu na terenu i pokušavala na sve moguće načine da stigne do izjednačenja i makar jednog boda u ovom susretu, dok se ekipa TSC-a uspešno i organizovano branila i vrebala svoju šansu iz kontranapada da potpuno dotuče svog rivala. Najbliži izjednačenju domaćin je bio u nadoknadi vremena kad je Čikić glavom uzdrmao prečku gola TSC-a. Treba napomenuti i to da je kapiten Todorović pocrveneo u poslednjem minutu sudijske nadoknade zbog dve javne opomene tako da neće biti na raspolaganju šefu stručnog staba Radovanu Krivokapiću na sledecem meču kada u goste ekipi TSC-a stiže ekipa Borca iz Sakula. Ovaj susret je na programu u subotu 02.04.2016. godine, a zakazan je za 15,30 sati na stadionu u Gradkom parku.

Autor; GM

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *