FK Vršac – FK TSC 0:0

Posle tri i po meseca pauze, ovog vikenda ponovo se zakotrljala lopta širom fudbalskih terena Srbije.

a-timNa otvaranju prolećne sezone Srpske lige-Vojvodina fudbaleri TSC-a su gostovali u Vršcu istoimenoj ekipi, koja se žestoko bori za opstanak u ligi, a posle 90 min. igre mreze su ostale netaknute, bilo je 0:0.

Tokom svih 90 minuta igre TSC je bio bolji rival na terenu, pogotovo u drugih 45 minuta, međutim izabranici Radovana Krivokapića nisu uspeli terensku inicijativu i nekoliko odličnih šansi da materijalizuju i zatresu mrežu domaćina, zabeleze pobedu i započnu proleće sa 3 osvojena boda što bi bilo i realno za prikazano na stadionu podno Kule u Vršcu. U prvom poluvremenu nije bilo šansi ni sa jedne strane, sve do sudijske nadoknade kada je zimska akvizicija TSC-a i ogromno pojacanje Silađi izvanredno uposlio Milića, a ovaj bio neprecizan i šansa je otišla u nepovrat.

U drugom poluvremenu ekipa TSC-a je još više pojačala ritam, na terenu je postojao samo jedan tim, igralo se na jedan gol, gol domaćina ali lopta nije htela u mrežu. Dve izrazite šanse nije iskoristio Rahić, a po jednu Šicar i Silađi.

U sledecem kolu fudbaleri TSC-a na svom terenu dočekuju trećeplasirani tim na tabeli Radnički iz Sremske Mitrovice, koji ima velike ambicije u ovogodišnjem prvenstvu. Ovaj susret je na programu u subotu 19.03.2016 godine, a zakazan je za 14,30 sati na stadionu u Gradskom parku.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *