FK TSC: Spremni za Mladost iz Lučana

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u petak 16. septembra od 19 h, gostuju u Lučanima ekipi Mladosti, u 12. kolu Mozzart Bet Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će osvojiti sva tri boda i nastaviti niz dobrih rezultata.

Šef stručnog štaba TSC, Žarko Lazetić očekuje da će njegova ekipa biti na visini zadatka, ali i dodaje da sa timom Mladosti nije nikada lako igrati.

„Sigurno svi žele da pre reprezentativne pauze od dve nedelje odu u što boljem raspoloženju. Zato je i važna utakmica sa Mladošću. Svakako znamo kako je u Lučanima komplikovano igrati iz mnogo razloga, ali smo spremni. Utakmica jeste pomerena za jedan dan i to nas sigurno malo remeti, ali kako je za nas, tako je i za ekipu Mladosti. Mi smo u dobrom momentu, svi igrači su zdravi i spremni osim Stefana Vukića, koji je na dvonedeljnoj pauzi zbog povrede leđa. Raspoloženi smo za igru i očekujemo da ćemo biti na svom maksimumu“, kaže Lazetić.

Foto: Dexon Dee

On nije ni propustio da uputi čestitke dvojici svojih igrača.

„Želeo bih da čestitam Petru Ratkovu i Veljki Iliću koji su dobili pozive za našu mladu reprezentaciju, za U21 i to je sigurno velika stvar i za nas i za njih. To će im biti veliki podstrek i nagrada za njihov rad, ne samo za ovu, veći i sve sledeće utakmice“, zadovoljan je trener plavo-belih uspehom svojih prvotimaca.

Nemanja Petrović, odbrambeni igrač TSC, spreman je takođe, kako kaže, za izazovnu utakmicu.

„Tradicionalno je za sve ekipe u Superligi teško gostovanje u Lučanima, najviše zbog stila i načina igre koji oni preferiraju. Mislim da Mladost ima dosta izmenjen igrački kadar u odnosu na prošlu godinu, a mi ćemo se svakako truditi da na svoj način odgovorimo na igru koji oni praktikuju“, uveren je u kvalitet svoje ekipe Petrović.

Utakmica Mladost – TSC igraće se u petak 16. septembra od 19 h, na stadionu u Lučanima. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premijum 1.

FK TSC je se trenutno nalazi na 4. mestu tabele sa 20 osvojenih bodova, dok je ekipa Mladosti na 13. mestu sa 9 bodova

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *