FK TSC: Protivniku pre utakmice ne priznajemo da je bolji

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu 12. marta od 19h, gostuju u Beogradu ekipi Čukaričkog u 27. kolu Superlige, sa namerom da pruže svoj trenutni maksimum, kako bi se pobedom približili četvrtom mestu na tabeli.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je da će utakmica sa Čukaričkim biti težak duel, s obzirom na to da je klub sa Banovog brda u odličnoj formi koju potvrđuju iz sezone u sezonu.

„Gostujemo kvalitetnoj ekipi koja se u ovoj izjednačenoj ligi izdvojila i čvrsto pozicionirala na trećem mestu tabele. Imaju sjajne igrače, dobar stručni štab i igraju evropske utakmice što mnogo govori o njima“, rekao je Lazetić.

Lazetić se osvrnuo na utakmicu protiv Vojvodine i naglasio da je bila u svakom smislu zahtevna i teška, ali da je ta pobeda veoma značajna za TSC, jer dokazuje da je tim ušao u dobru seriju igara koju prati dobar rezultat.

„Uskoro počinje plej–of i raduje me što smo pobedom na prošloj utakmici uspeli da se izdignemo posle teške prošle polusezone i početka ove. Krenuli smo uzlaznom linijom po pitanju forme i rezultata, a samim tim i na tabeli“, rekao je Lazetić.

„Bez obzira što je protivnik Čukarički, mi mu pre utakmice ne priznajemo da je bolji. Izmerićemo snagu i očekujem da potvrdimo kvalitet i pokažemo šta umemo. Sa druge strane pokušaćemo da nam ovaj meč bude odrednica ka plej–ofu i da dođemo do četvrte pozicije. Za nas je svaka utakmica maltene kvalifikaciona. Mislim da nam je uspelo da se sa tim pritiskom nosimo na dobar način i verujem da ćemo tako nastaviti i na Banovom brdu. U dobrom raspoloženju čekamo utakmicu protiv Čukaričkog, momci su pozitivni i željni da  protiv tako dobrog protivnika odigraju najbolje sto mogu, pokažu svoj kvalitet i odgovornost i pokušaju da dođu do povoljnog rezultata“, dodao je Lazetić.

Vezni igrač Ifet Đakovac takođe je naglasio da su svi u klubu dobro raspoloženi i spremni za važan duel u subotu.

„Cela ekipa igra dobro. Poslednje tri utakmice smo baš dobro odigrali i nadam se da ćemo nastaviti  u takvoj formi da postižemo pozitivne rezultate“, rekao je Đakovac.

TSC trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 34 osvojena boda, dok je Čukarički 3.  sa 48 bodova. Utakmica TSC – Čukarički igraće se u subotu, 12. marta  od 19h u Beogradu. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 3.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *