FK TSC na korak od Super lige pred utakmicu sa FK Bežanija

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu, 20. aprila, u 16.00 sati gostuju ekipi Bežanije u 34. kolu Prve lige Srbije, u odlučujućoj utakmici za plasman u Super ligu.

„Znamo da nas očekuje težak zadatak. Prvi smo na tabeli i svi igraju motivisano protiv nas zato ne smemo da se opustimo. Nama je u sledećoj utakmici dovoljan jedan bod da bi osigurali prvo mesto i ulazak u Super ligu, ali sigurno je da ćemo posle jedanaest pobeda ići i na dvanaestu jer želimo sva tri boda. Nećemo igrati za remi, igraćemo na pobedu kao u svakoj utakmici ove sezone“ kazao je Centralni vezni igrač, Saša Tomanović.

Golman Nenad Filipović se osvrnuo na prethodne mečeve koji  su, svaki na svoj način bili izazov, istakao je da je atmosfera u klubu odlična i da ekipa jedva čeka duel sa Bežanijom „Svaka ekipa koja se plasirala u plej-of ima kvalitet, ali verujem da ni jedna ekipa ne može da nam parira i da se ipak mi pitamo u svakoj utakmici. Bez obzira što nam je jedan bod dovoljan, mi na teren izlazimo sa vizijom i željom da svaku utakmicu završimo pobedom. Tako će biti i u preostale četiri utakmice koje nas očekuju u plej-ofu. Želimo da na velika vrata uđemo u Super ligu“ rekao je Filipović.

Sportski direktor i trener kluba Zoltan Sabo dodao je da je Bežanija ozbiljan protivnik, pogotovu kada igra na svom terenu sa veštačkom travom.

„Odlično smo započeli plej-of sa tri pobede i to dve protiv direktnih konkurenta, Javora i Indije. Naravno, mi ne nameravamo da kalkulišemo, idemo na pobedu.  I u ovoj i u ostalim utakmicama do kraja sezone samo pobede dolaze u obzir“ rekao je Sabo.

Utakmica FK Bežanija – FK TSC igraće se u subotu od 16.00h, na stadionu u Bežaniji.

Fudbalski klub TSC nastavio je pobednički niz trijumfom nad trećeplasiranom Inđijom, i ako u subotu odigra remi ili savlada Bežaniju praktično ostvaruje plasman u Super ligu.

U prošlom, 33. kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu pobedila ekipu Inđije rezultatom 1:0 i zauzima prvo  mesto na tabeli Prve lige Srbije sa 43 boda iz 23  pobede, 8 remija i 2 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Bežanija,  trenutno je na sedmom mestu sa 25 bodova.

 

Jedan komentar

  1. Nas klub ne pratim.
    Prvo, ne znam NIKOGA ko igra za klub.
    Drugo, ovi sa strane sto su dosli ponasaju se kao da igraju za PSG !
    Trece, nisu dovoljno vaspitani da kazu “ zdravo “ a dosli su u tudji grad i mesto da igraju.
    Cetvrto, oni su duzni da se prilagode stanovnicima B.Topole a ne mi svi njima i njihovom ruznom ponasanju.
    Ipak, Zemberiju svaka cast na postignutom.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *