FK ,,TSC“ – FK ,,Odžaci“ 0:0

Stadion u Gradskom parku.

Gledalaca: 600.

Sudija: Nikola Bikić (Zrenjanin).

Žuti kartoni: Nedić, Todorović (TSC), Babić, Čordašić, Svitić, Stanković  (Odžaci).

TSC: Jorgić, Nedić (Nastić), Resanović, Cvetković, Todorović, Radović, Krivokapić (Siladji), Rahić, Boroš, Šicar, Djokić (Milić).

Odžaci: Kronić, Slavuljica (Vukić), Babić, Vujičić (Ćirić), Čordašić, Svitić, Covin, Matijašević, Božičić (Djorović),Šupić, Stanković.

TSCDerbi 23. kola Srpske lige-Vojvodina završen je najnepopularnijim rezultatom 0:0, ali je mogao da zadovolji solidno popunjene tribine Gradskog stadiona u Bačkoj Topoli, naročito u prvom poluvremenu koje je apsolutno pripalo domaćinu. Posle 15 sekundi igre samo što se krenulo sa centra u iznenadnoj šansi iskosa sa desne strane našao se Šicar, šutirao i pogodio stativu ali i golman Kronić je zakačio loptu vrhovima prstiju gorostasnog centarfora domaćih. U 19. minutu Topola je oštećena za čist jedanaesterac posle sjajne akcije kada je jedan igrac Odžaka igrao rukom u svom kaznenom prostoru na očigled svih prisutnih na stadionu. 33. minut sjajna akcija Topole Resanović centrira sa leve strane, Šicar zahvata loptu glavom, ali lopta za koji centimetar ide preko prečke golmana Kronića. Ova akcija je izazvala uzdahe i aplauze navijača domacih.

U drugom poluvremenu nije bilo pravih prilika pred golovima rivala, tako da su golmani Jorgić i Kronić bili bez posla u drugih 45. minuta. Ekipa iz Odžaka je razocarala i nije opravdala igrom lidersku poziciju na tabali ne uputivši ni jedan šut za 90. minuta na gol Jorgića. Došli su sa ciljem da ostanu neporaženi i organizovanom i čvrstom odbranom su uspeli da odnesu bod iz Bačke Topole. Ekipa TSC-a u narednom kolu gostuje u Temerinu ekipi Sloge, koja ih je neprijatno iznenadila u prvom delu prvenstva savladavši ih na Gradskom stadionu sa 1:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *