FK TSC – FK Borac (Sakule) 3:1

 

Stadion u Gradskom parku.

Gledalaca: 300.

Sudija: Milanovic(Macvanska Mitrovica).

Strelci: Siladji u 5 i 12 minutu i Cvetković u 44 minutu za TSC, a Milovac 28 minutu za Borac. Žuti kartoni: Cvetković (TSC), Jacimovski (Borac).

TSC: Jorgić, Nedić, Resanović, Cvetković, Krivokapić, Boroš, Radović, Rahić (Medić), Milić (Nastić), Šicar, Siladji (Stojaković).

Borac: Radulović, Petković, Vokojević, Trojanovski, Radović, Smailović, Milovac, Jacimovski (Carević), Damjanović, Milosev, Veličković, Ilišić (Ivić).

a-timTopolčani su hit prolećnog dela prvenstva Srpske lige-Vojvodina, najuspešniji su tim lige drugog dela prvenstva. Ostvarena je i treća pobeda, uz remi na otvaranju prolećnog dela prvenstva u Vršcu. Od mogućih 12 bačkotopolski plavo-beli su osvojili 10 bodova. Kao i u duelu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice fudbaleri TSC-a su na vreme postigli dva brza gola protiv Borca i najavili novi trijumf. Već u 5. minutu Dragan Šicar je lepo uposlio najboljeg igrača ove utakmice Vladimira Siladjija koji sa 20m pogadja same rašlje gola gostiju, a golman Radulović samo pogledom ispratio let lopte u njegovu mrežu. Već u 12. minutu 2:0 za TSC. Posle jedne dubinske lopte Cvetkovića čuvar mreže gostiju Radulović napustio je svoj gol, najbolje se snašao brzonogi Siladji i udvostručio prednost domaćih. U 28. minutu ekipa Borca postiže gol preko Milovića, a nakon greške mladog Krivokapića. Minut pre kraja prvog poluvremena korner za TSC je izveo Siladji, lopta stigla do Rahića koji asistira stamenom štoperu Cvetkoviću za konačnih 3:1.

U drugom poluvremenu jedino vredno pomena pokušaj rezerviste Nastića kada je u 75. minutu šutem sa nekih 20m uzdrmao prečku gostujućeg gola.

U narednom kolu fudbaleri TSC-a gostuju u Šidu ekipi Radničkog koja ih je neprijatno iznenadila u prvom delu prvenstva kada je golom u poslednjem minutu susreta slavila u B. Topoli i osvojila 3 boda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *