FK TSC: Borićemo se da sva tri boda ostanu kod nas

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u petak 19. novembra u 18.00 sati, na TSC Areni, dočekuje ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca u 17. kolu Superlige, sa namerom da na svom terenu ostvari još jednu pobedu.

Trener Spasoje Jelačić ističe da se njegov tim dobro pripremio i analizirao protivnika.

„Bez obzira što se ekipa Metalca trenutno nalazi u dosta teškoj situaciji na tabeli, to ne znači da se treba opustiti, jer ta ekipa zaslužuje mnogo više. Očekujemo da podignemo nivo igre nakon dva nerešena rezultata i da realizujemo više prilika pred protivničkom mrežom, te ostvarimo pobedu. Reprezentativna pauza od dve nedelje nam je dobro došla, ne samo da se igrači odmore, već da analiziramo prethodne utakmice i ispravimo greške“, oprezan je Jelačić.

Napadač Đuro Zec sa nestrpljenjem dočekuje gostovanje gornjomilanovčana.

„Sigurno nas čeka teška utakmica. Iako su oni u donjem delu tabele, to ne pokazuje njihovu stvarnu snagu, jer su svojim igrama zaslužili da se nađu u gornjem delu tabele. Od nas se zahteva maksimalna spremnost kako bi došli do pobede“, pohvalio je protivnika Zec.

Utakmica se igra u petak 19. novembra od 18h na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Prenos utakmice je obezbeđen na kanalu Arena 1.

TSC je šesti na tabeli sa 22 osvojena boda. Metalac je trenutno 15. na tabeli sa 13 bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *