FK Tomislavci: Rutinska pobeda lidera prvenstva

Fudbaleri Fk Tomislavaca ugostili su na svom terenu ekipu Eđšeg iz Malog Iđoša i zabeležili ubedljivu pobedu.

Kao što se i očekivalo lideri na tabeli bez puno problema ostvarili su ubedljivu pobedu od 6:0 (3:0) i tako ostali sami na čelu tabele. Iako su se gosti grčevito branili prvih 15 minuta, ekipa Tomislavaca je smirenom igrom i visokim presingom načela njihovu mrežu posle čega je već sve bilo gotovo i pobeda je mogla biti ubedljivija da nije bilo raspoloženog golmana gostiju.

„Smatram da smo odigrali jednu veoma kvalitetnu i taktički fenomenalnu utakmicu i zasluženo smo došli do ubedljive pobede. Nastavljamo sa treninzima i pripemamo se za sledeću utakmicu gde nas očekuje jedna čvrsta ekipa Mladosti ali kao i u svakoj utakmici idemo na pobedu“, izjavio je Kuveljić Nikola.

Škola fudbala Fk Tomislavci su odigrali prvenstvenu utakmicu u subotu gde su ostvarili pobedu 3:1 (0:1) u derbiju protiv drugoplasirane ekipe Fk Jadran iz Feketića i sa tom pobedom pobegli na 9 bodova drugoplasiranoj ekipi.

Iako smo bili na poluvremenu u rezultatskom zaostatku, smogli smo snage i uz malo sreće smirenom igrom uspeli da preokrenemo i ostanemo na 100% učinku u prvenstvu od 8 pobeda.

„Sada u subotu gostujemo ekipi Soloboda Stara Moravica gde naravno kao i na svaku utakmicu idemo na pobedimo i da nastavimo u istom ritmu kao i do sada“, izjavio je trener Nedić Nedo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *