FK Tomislavci i dalje po starom!

Kao što smo već i navikli ove sezone, ekipa Fk Tomislavci nastavljaju sa pobedama kako na domaćem terenu tako i u gostima!

Veoma teška i tvrda utakmica je bila protiv ekipe Fk Mladost. Vetar je duvao i protiv jedne i druge ekipe i nismo videli neku fudbalsku lepotu, ali je odigrana jedna prava muška i prvenstvena utakmica!

Tomislavci su dominirali od prvog minuta i tu dominaciju su nagradili postignutim golom u 21. minutu posle odlično izvedenog kornera Nikole Kuveljića najbolje se snašao Majkić Aleksandar. Tomislavci su nastavili u istom ritmu i do drugog gola se čekalo do 61. minuta kada je kapiten ekipe Pjevač Miloš povisio rezultat na 0:2 i sa tim golom Tomislavci su priveli utakmicu kraju.

“Danas nas je čekala veoma tvrda utakmica i na to smo se spremali tokom cele nedelje. Još jednom smo pokazali da smo taktički veoma organizovana ekipa i da znamo u svakom momentu ko šta radi na terenu. Pohvalio bih momke na još jednoj fizički teškoj utakmici gde smo pokazali pravi pobednički mentalitet. Nastavljamo da treniramo i spremamo se za sledeću utakmicu gde dočekujemo ekipu Fk Slaviju iz Novog Orahova”, izjavio je Sakradžija Dejan.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *