FK Solunac od naredne sezone u subotičkoj ligi

Novi sistem koji je od ove sezone uveden u nižem rangu takmičenja, omogućio je ekipi iz Karađorđeva da se van zelenog terena plasira u viši rang takmičenja.

FK Solunac

Naime, sve ekipe koje žele u viši rang takmičenja a to nisu uspeli da ostvare u toku prvenstva ili su ispali iz svoje lige, mogle su da licitiraju i ponude najviše novca za jedno mesto u subotičkoj ligi.

Ove godine za viši status nadmetale su se ekipe iz Karađorđeva, Tornjoša, Čantavira i Nadalja. Najbolju ponudu u ovom nadmetanju dala je ekipa FK Solunca iz Karađorđeva i plasirala se u viši rang takmičenja.

„Naš cilj od početka prvenstva bio je ulazak u viši rang ali su nas mnoge okolnosti na koje nismo računali udaljili od ovog cilja. Mi kao klub učimo i rastemo a priliku koja nam se ukazala iskoristićemo na najbolji način“ – istakao je generalni menadžer FK Solunac Nemanja Jerković.

Sa ulaskom u područnu fudbalsku ligu Subotica, FK Solunac je dobio i novog šefa struke Dušana Medića Belog iz Lovćenca.

Prethodnih godina on je uspešno vodio FK Njegoš iz Lovćenca a zatim imao i zapažene rezultate u OFK Vrbas, FK Hajduk iz Kule, FK Tisa iz Adorjana, FK Srbobran i FK Sloga Temerin.

Novom treneru želimo sve najbolje u našem klubu, uskoro ćemo formirati i pojačati igrački kadar. Prvenstvo je blizu, malo je vremena za sve ali jedva čekamo da prvenstvo počne“ – istakao je kapiten i jedan od osnivača FK Solunac Đorđe Jerković.

 

Jedan komentar

  1. Idemo Solunci💪💪💪

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *