DVA PORAZA U NASTAVKU PRVENSTVA

Košarkaši Topole su u nastavak prvenstva Prve srpske lige-sever krenuli sa dva poraza na gostovanjima. Pre nedelju dana gostovali su u Novim Banovcima ekipi Omladinca i izgubili nakon produžetka 101:96.

Bila je to utakmica gde su izabranici Mikloša Benčika tokom većeg dela utakmice imali blagu prednost i kontrolisali dešavanja na parketu.Domaćin je nekako u samom finišu ipak uspeo da izbori nerešen rezultat i obezbedi dodatnih 5 min. igre. Topolčani su bili opterećeni ličnim greškama, pa su čak četvorica morala ranije na klupu, što je ekipa Omladinca znala da kazni i iskoristi i na kraju zabeleži prvu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu. Ovog vikenda doživljen je katastrofalan poraz u Kuli od domaćeg Hajduka 97:55. Samo u prvih 5 min.

Topola je bila ravnopravan rival raspoloženim domaćim košarkašima.Već na poluvremenu Kuljani su vodili 53:32 i rešili pitanje pobednika,a u nastavku se stekao utisak da su svi jedva čekali da se utakmica što pre završi.

Topolčane sada očekuju dva susreta na domaćem terenu. Prvi je na programu predstojećeg vikenda kada u salu OŠ „Čaki Lajoš“ stiže Nova Pazova.

 

3 komentara

  1. Kada će bačkotopolska deca dobiti priliku ako se na svakoj utakmici gubi po 40 razlike?Pošto čujem da pričate kako su neiskusni,kada će igrati ako neće na 40+ razlike?

     
  2. Posto vidim da ima dosta vas koji se potpisujete kao ja,drago mi je da pratite desavanja u kosarci i da vas to zanima. Samo nazalost ta desavanja u nasem klubu su toliko tuzna da tu nema sta lepo da se kaze. Potpuno se slazem sa gore potpisanim da nasa deca treba da igraju bez obzira na rezultat (koji je tragican ove godine i za koji niko ne odgovara) i da treba da dobiju svoje mesto kako bi sticali neophodno iskustvo za naredne godine koje ce sa ovom upravom i ovom strukom u klubu biti sve teze i teze. Zasto niko ne odgovara za rezultate,da li je moguce da trener ne podnosi ostavku,da je predsednik jos ne toj funkciji? Kome mi dajemo toliki novac,za sta? Za ovu bruku i sramotu iz nedelje u nedelju? Zasto klub i dalje nema kondicionog trenera,zasto nema nikakvih naznaka da ce se krenuti napred? Mnogo pitanja na koja niko ne daje odgovore,a zna se ko treba da ih da. Kada ne ide odgovornost je na upravi i treneru koji su birali igrace,tako je bar u pravim velikim klubovima, a nas klub sigurno nije mali,i nije od juce. Gospodo,krajnje je vreme da sjasete i prepustite taj klub nekim sposobnijim,naprednijim i uticajnijim ljudima koji ce se posvetiti klubu sa zeljom da nesto urade i doprinesu,a ne samo da ostvaruju svoju korist kao vi sto radite.

     
  3. Vreme je za promene ili Hiniću misliš da još Treba da budeš na čelu kluba?!
    Izvoli progovori…

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *