DERBI SEVERNE BAČKE PRIPAO TSC, POBEDA SA IGRAČEM MANJE

Ekipa iz Bačke Topole ostvarila je i treću pobedu u prvenstvu i ostvarila maksimalan učinak. Nalaze se na deobi prvog mesta LLT Super lige Srbije sa 9 bodova. Ovoga puta plavo-beli su odneli sva tri boda sa Gradskog stadiona u Subotici gde ih je dočekao domaći Spartak. U derbiju severne Bačke viđena su tri pogotka i čak devet žutih i jedan crveni karton.


Već u 3. minutu golman domaćih Ostojić ruši Tumbasevića a sudija Gajdobranski dosuđuje najstrožu kaznu. Precizan sa bele tačke bio je Lukić. Do kraja prvog poluvremena Spartak je imao inicijativu, a do izjednačenja su domaći stigli u 41. minutu. Nakon igranja rukom Varge, dosuđen je kazneni udarac za Spartak. Šut Obradovića je odbranio Filipović, ali je pomenuti igrač natrčao na odbitak i pogodio za 1:1.

Nakon neopreznog starta, igrač gostiju Varga je isključen u nadoknadi prvog poluvremena, pa je TSC igrao celo drugo poluvreme sa igračem manje. Lukića je zamenio Filip Babić, te su gosti igrali dosta defanzivnije. Ipak su stvarane šanse na obe strane, a sva tri boda ekipi iz Bačke Topole doneo je Dejan Milićević, prelepim pogotkom sa ivice šesnaesterca u 73. minutu. TSC je uspeo da zadrži prednost i slavi na drugom gostovanju ove sezone.

Postave:
Spartak ŽK: Ostojić, Srećković (Denković), Jočić (Yamamoto), Tekijaški, Šormaz, Milošević, Dunđerski, Obradović, Tufegdžić (Mladenović), Marčić, Otašević.

TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević, Tumbasević, Tomanović, Milićević, Arsenijević (Duronjić), Silađi (Galić), Lukić (Babić)

Tabela

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *