DEČACI KK „TOPOLA“ GOSTI SRPSKIH VELIKANA

Nakon pobede selekcije 2005/06 KK Topola u prvenstvenom meču KSV u subotu u Novom Sadu za naše dečake je usledilo još jedno lepo iznenađenje koje će sigurno pamtiti ceo život.

Retko ko se odluči baviti nekim sportom ima priliku da odmeri snagu sa najkvalitetnijom decom iz države koji nose dresove naša dva najveća velikana Crvene Zvezde i Partizana, a naši klinci su imali tu priliku i mogućnost i to samo u razmaku od nešto malo više od mesec dana.

Pretposlednjeg dana prošle kalendarske godine sastali su se sa vršnjacima beogradskog Partizana,a u nedelju su bili gosti KK „Crvena Zvezda“. U hali Basket land u Železniku odmerili su snagu sa prvakom države u ovom uzrastu u čijim redovima je nekoliko reprezentativaca i pred kojima će u bliskoj budućnosti biti zasigurno blistava košarkaška karijera. Domaćin mnogo jači i tehnički i fizički slavio je ubedljivo 96:43. Za naše klince i njihovog trenera Marka Radovića još jedno lepo druženje i sticanje iskustva za ubuduće,a dečacima iz Beograda poslednja provera pred finalni turnir Kupa Radivoja Koraća gde su prvi favoriti za osvajanje Žućkove levice u kadetskoj konkurenciji.

Nakon utakmice deca,treneri mlađih kategorija kluba i vodstvo kluba su prisustvovali derbiju ABA lige u kojem su se sastali Partizan NIS i Budućnost VOLI iz Podgorice u beogradskoj Soko Štark areni. Sve u svemu jedan lep košarkaši vikend za mlade Topolčane.

 

2 komentara

  1. KAKO OVA NASA DECA UZIVAJU,VIDI KAKO SU MLADI I LEPI. ZASTO SE TRENER NIJE SLIKAO SA DECOM. MISLIM DA JE KOSARKA U BACKOJ TOPOLI DIVNA,DA SA DECOM RADE DIVNI MOMCI I DA TO TREBA STO VISE PISATI,TREBA ISTICATI MLADE I VREDNE LJUDE U NASEM GRADU KOJI SE BAVE OVAKO DIVNIM POSLOM KAO STO JE TRENIRANJE DECE. DECO SAMO NASTAVITE DA IDETE NA TRENINGE I DA UZIVATE.

     
  2. Bravo momci i bravo treneru. Marko je redak trener sa autoritetom u klubu.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *