BEZ GOLOVA U GORNJEM MILANOVCU!

U 24. kolu Super lige Srbije ekipa TSC je gostovala Metalcu. Tvrd meč sa malo prilika i na kraju nerešen ishod.

 

 

Početnih 11 TSC gotovo identičnih kao u meču sa Bačkom. Izuzetak je bio Ifet Đakovac koji je prvi put igrao od početka i zauzeo mesto u veznom redu zajedno sa Tomanovićem i Banjcem.

 

U prvom delu meča svega par šansi. Muke odbrani domaćina zadavao je Đuro Zec koji je uspeo da pobegne svojim čuvarima i ugrozi gol Metalca, ali njegova lopta nije pronašla nijednog saigrača. Đakovac je takođe pripretio ali je mreža Puletića ostala sačuvana.

 

Đakovac i Zec su i u drugom poluvremenu bili autori najboljih šansi, ali bez uspeha. Šut veznog igrača je nakon odbitka završio u rukama Puletića, dok je krilni napadač pokušao da pogodi gol nakon izletanja Puletića. Kongoanski napadač u redovima domaćina, Mbongu Prestiž je napravio slalom kroz odbranu TSC ali šutirao neprecizno. Metalac je napadao pred kraj utakmice a mrežu tima iz Bačke Topole je sačuvao Filipović, koji je odbranio zicer napadaču iz Afrike. Metalac je ove sezone doživeo samo jedan poraz na domaćem terenu, od ekipe Crvene zvezde. TSC je na pet uzastopnih mečeva uspeo da sačuva mrežu.

 

 

Pošto je ekipa Spartaka slavila u Nišu protiv Radničkog, TSC sa ovim remijem pada na poziciju broj 6. U narednom kolu koje se igra u sredu 3. marta, na Gradskom stadionu u Senti će gostovati ekipa Crvene zvezde.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *