15. kolo LLT Super lige Srbije: Voždovac:TSC 1:1 (1:0)

TSC je u 15. kolu Super lige Srbije gostovao ekipi Voždovca. Na kraju podela bodova i rezultat 1:1.

 

Foto: Super liga Srbije

 

Ponovo kadrovski problemi u odbrani, pa je na mestu centralnog beka zaigrao Aranđel Stojković. U prvom poluvremenu malo šansi na obe strane. Aranđel Stojković je iz slobodnog udarca pogodio živi zid a Petar Ratkov je šutirao sa distance i pravo u ruke golmana Prekovića. Kod domaćih prilike su imali Stanisavljević i Purtić. Na poluvremenu bez golova.

 

Poveli su domaći odmah na početku drugog dela. Dugačku loptu svojih saigrača iskoristio je Vujnović i u 47. minutu savladao golmana Filipovića za 1:0. Pripretili su gosti odmah preko Đakovca ali ne dovoljno dobro da izjednače. Pristikali su igrači TSC nakon primljenog gola ali bezuspešno. Novu šansu za Voždovac imao je Stanisavljević u 68. minutu. Đuro Zec se našao u izglednoj prilici u 74. i za malo je bio neprecizan. Dejan Milićević je pogodio za 1:1 u 84. minutu nakon centaršuta Petkovića i prelepog volej udarca sa nekih 20 metara. Isti igrač je bio strelac i u kupu protiv Zlatibora. Stojčev je u 87. minutu pokušao da savlada Filopovića udarcem sa distance. Mogli su gosti do preokreta, međutim golman Preković je uhvatio loptu nakon slaloma kroz odbranu Marka Petkovića. U poslednjim trenucima utakmice Stanojev je imao šansu da donese pobedu TSC, šutirao je pravo u golmana Prekovića.

 

TSC je prekinuo niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu i trenutno se nalazi na 4. mestu u prvenstvu. U narednom kolu će gostovati ekipi Novog Pazara.

 

 

TSC: Filipović, Petković, Stojković, Antonić, Petrović (Milićević), Đakovac (Varga), Tomanović, Zec, Banjac (Bočkaj), Stanojev, Ratkov (Krsmanović)

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *