Saopštenje – Grupa Građana „Civil“

Poštovani građani opštine Bačka Topola,
u cilju zaštite kolektivnog standarda stanovništva, Grupa Građana „Civil“ od 29. februara počinje podelu kartica kojima ostvarujete popust prilikom plaćanja usluga i proizvoda u mnogobrojnim poslovnim i prodajnim objektima preduzetnika i malih privrednika sa teritorije opštine Bačka Topola. Krajem sledeće nedelje biće potpisani ugovori za tekuću godinu sa svim davaocima povlastica. Sugrađanima smo na ovaj način obezbedili mogućnost plaćanja sa uštedom od 5 do 20 odsto jeftinije u odnosu na uobičajene cene, u veoma širokom dijapazonu. Svi zainteresovani građani mogu u našoj kancelariji u ulici Nikole Tesle 2, radnim danima od 17 do 20 i subotom od 9 do 11 časova dobiti karticu i celokupan spisak davalaca popusta. Preduzetnici koji još nisu uključeni u ovaj progresivni program, mogu se interesovati o njegovim detaljima putem telefona 063/11-596-33, ili lično u kancelariji u pomenutom vremenu.
Srdačno očekujemo svakoga!
*****
Tisztelt Topolya községbeli polgárok!
A kollektív életszínvonal megóvása céljából a Civil Polgári Csoport február 29-től kezdi kiosztani a kedvezménykártyákat, amelyek által engedményt élveznek különböző szolgáltatás, vagy termék fizetésénél, számos Topolya községbeli magánvállalkozó illetve cég üzlethelyiségeiben. A következő hét végéig valamennyi kedvezményt biztosító céggel alá lesz írva az idei évre vonatkozó szerződés. Polgártársainknak ez által 5-20 százalékig terjedő megtakarítást biztosítottunk az érvényes árakhoz képest, igen széles szolgáltatás -és termékpalettán. Minden érdeklődő a kártyát és a kedvezményt nyújtók névlistáját átveheti a Nikola Tesla utca 2-es szám alatt található irodánkban, munkanapon 17 és 20 óra, valamint szombaton 9 és 11 óra között. Vállalkozók, akik még nem csatlakoztak ebbe a progresszív programba, érdeklődhetnek annak részleteiről a 063/11-596-33-as telefonszámon, vagy pedig személyesen az irodában az említett időpontban.
Tisztelettel várunk mindenkit!

 

 

10 komentara

  1. Stvarno me interesuje kako posluje ovo udruženje, tj odakle im pare za predizborne aktivnosti. I za plaćanje prostorija i sekretarice(300e).

     
    • Dusan Uzelac

      Poštovani Dejane, odgovoriću Vam veoma rado lično, kao predstavnik GG „Civil“. Naše udruženje uopšte ne posluje, već je uredno registrovano u registru udruženja APR kao civilna organizacija, čiji ćete Statut naći objavljen u registru udruženja građana. U tom Statutu je, pored ciljeva i zadataka, definisan i način finansiranja, a to su članarine, donacije i eventualni konkursi namenjeni za nevladine organizacije. Što se predizbornih aktivnosti tiče, sigurno se niste sreli sa ničim što bi značilo neki trošak novca, jer nigde nema ni jednog našeg plakata, flajera, niti zakupljenog prostora u elektronskim medijima (teško da ćemo to i imati u nekoj značajnijoj meri), upravo iz finansijskih razloga. Sva novčana sredstva potrebna za elementarno funkcionisanje i periodične akcije obezbeđujemo zajedničkim snagama članstva, uz nekoliko donacija preduzetnika sa teritorije opštine, koji su upoznati sa ciljevima i programom GG „Civil“, te ih kao takve podržavaju i pomažu nam. Što se tiče te sekretarice od 300e, očigledno je došlo do nesporazuma, jer oglas koji sam postavio nije glasio za zaposlenje kod nas, već smo samo odradili marketinški deo za konkretnog poslodavca koji usled svojih obaveza i konstantne odsutnosti nije bio u prilici da sprovede tehnički deo oglašavanja, prijema biografija i komunikacije sa prijavljenim licima. Reč je inače o firmi koja se bavi špedicijom, a vlasnik je moj lični prijtelj. Po isteku kampanje oglašavanja, odnosno nakon dogovorenog roka, uredno smo pripremljene biografije predali na raspolaganje oglašivaču i tu se naša priča o tom solidno plaćenom radnom mestu završava. Svakome stojimo inače na raspolaganju, ukoliko želi konkretno da se upozna sa nama, sa detljima rada itd. , da ne dolazi do širenja pogrešnih informacija i prejudiciranja. Sve je sasvim unormalno i transparentno, nismo nikakvi ekstremisti, samo sledimo svoja uverenja i nastupamo u skladu sa njima. Verujem da bi ste se možda i iznenadili kada bi ste upoznali spisak članova, jer sam siguran da među nama ima ljudi sa kojima se srećete u svakodnevnom životu, a ne pretpostavljate d su aktivni u ovom domenu. Naravno, ne mora sve ovo da Vas interesuje, samo sam se potrudio da razjasnim iznete nepoznanice vezane za Grupu građana „Civil“. Srdačan pozdrav!

       
      • Ja bih Vas iskreno zamolio da objavite vaše izvore finansiranja pošto je sve tako transparentno i nemate šta da krijete. Hvala unapred.

         
        • Dusan Uzelac

          Poštovani Dejane, kada god budete u prilici da odvojite malo vremena za mene, slobodno mi se javite na navedeni broj telefona, ili naiđite do kancelarije. Zajedno ćemo skoknuti do naše banke, pred Vama ćemo izvaditi retroaktivno sve izvode i imaćete uvid u celokupni tok svih novčanih sredstava do sada na naš račun i sa našeg računa. Čim bilo koji drugi faktor koji učestvuje u izbornim radnjama objavi javno tu dokumentaciju i ja ću istog momenta, dotle ne smatram da moram ikome da se pravdam, naša savest je prilično čista, a sponzora da imamo, imali bismo i para. Nažalost, izuzev pretpostavki pojedinaca, nama i dalje preostaje samo da „krpimo“ svoj prilično skromni budžet. Nadam se da ćete se zadovoljiti time što ću Vama lično, kao nekome ko je konkretno iskazao želju za uvidom, sve staviti na raspolaganje. Srdačan pozdrav!

           
    • I umesto da se zapitate odakle im volja za ovakav jedan podsticaj i da pohvalite udruzenje koje ce gradjanima omogucuti popuste, Vi se prvo naravno pitate, odakle im pare … Ta zavist i nas mentalitet su ti faktori koji su nas ucinili ovakvom drzavom …

       
      • Priseti se malo grupe građana Obnova koja je učestvovala na prethodnim lokalnim izborima uz pomoć SVM-a dobili su 500 glasova koji su propali i 2/3 toga je po dontu pokupio SVM.

        Na žalost grupe građana koje učestvuju na izborima u ovom gradu služe samo da se otme neki dinar iz budžeta.
        – GG Hadzy Janos – Omega 27 miliona dinara.
        – GG Obnova – Radio trend 7 miliona dinara.
        Budući da je gospodin radnik na Radio trendu i da je učestvovao i u radu obnove ne znam da li da mislim nešto lepo.

         
  2. srbenda iz b.topole

    [email protected]…Jednostavno …….pratiti trag uplate novca.!!Ovi iz civila su shvorc … znaci imaju sponzora..!!

     
  3. Bot u pokušaju

    Ja ,ne bih da se mešam samo malo da pobrkam lončiće botovima,i usput da pitam Lajkovačku prugu , kako to imaju sponzora a kažeš da su švorc.

     
  4. Dule dudule gaće ti se nadule…

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *