IZABRAN NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE

U petak 21. avgusta 2020. godine održana je Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bačka Topola u pozorišnoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli. Potvrđen je mandat novih odbornika, kojih sada ima 35 i izabrani su novi funkcioneri na čelo opštine.

 

Sednicu je otvorio najstariji odbornik, Gabor Kišlinder, prethodni predsednik opštine. Verifikovani su mandati odbornika koji su potom položili i svečane zakletve. Od 35 odbornika, lista SVM ima 19, SNS 13, SPS-JS 2 i SRS 1. Pristupilo se tajnom glasanju za izbor predsednika skupštine opštine, funkcije na koju je reizabran Saša Srdić sa liste „Aleksandar Vučić- Za našu decu“. Za njegovog zamenika je izglasan Nimrod Tomik sa liste SVM- Ištvan Pastor. Takođe je izabran i sekretar Skupštine opštine.

Novi predsednik opštine je postao Adrian Satmari, koji je dobio većinu glasova odbornika. Njegov zamenik će biti Kišlinder Gabor, koji je u prethodnom sazivu bio predsednik opštine. Takođe su izabrani i novi članovi Opštinskog veća. Ovim imenovanjem novih funkcionera prestaje mandat prethodnom sazivu Skupštine opštine.

PO PROJEKTU ZA SUFINANSIRANJE MEDIJA OPŠTINE BAČKE TOPOLA 

 

8 komentara

  1. Kada čujete koji su kadrovi SNS-a, obraćanje možete slobodno da počnete sa : Tužni skupe…………….

     
  2. Sve moj do mojega

     
  3. Postovani SNS-ovci, cestitam Satmariju imenovanje.Odlican izbor. Slici se ne mogu nacuditi …pored doktora ste stavili u komisiju zenu sa osam razreda,to je verovatno najbolje sto imate. O ostalima malo kasnije

     
  4. Nadam se da ce konacno da resi odvodjenje atmosferskih padavina iz ulice Jovana Popovica,kao sto je i obecao

     
  5. Saša od Tomislavaca

    Izuzetno tužno i pomalo bedno SNS je dotakao političko dno, poslednji neka ugasi svetlo. Nijedan član veća nije domaćin sve sami prodavci magle i poltroni. Sa ovakvim ljudima sa srpske strane Bačka Topola je dotakla dno

     
  6. Kakva njuska izabrana za predsednika…to onaj sto je u maju ove godine izjavio za “ Szabadmagyarszo“ : kome smrdi Krivaja, neka zacepi nos…Cisto da se zna, o kome je rec i sta ocekivati. Bitno da njemu i braci ne smrdi nova kuca, novi golf i sl.u poslednjih par godina opstinskih funkcija Otac ima se uvalio pre 20god u upravu pijace i uglavio sinove, ovaj dogurao do predsednika opstine. Koliko nije fer, ne moraju apsolitno nista da rade, dovoljno je samo da su pripadnice te nac. manjine i vecina istih ce uvek glasati za njih, bez razmisljanja …cast izuzecima. Apsolitno nemaju konkurenciju, a imaju vecinu glasackog tela opstine. Jahace nas ovi jos dugo Kad nesto ne valja u gradu, pljuje se drzava, normalno, ne ti njihovi koje su sami izabrali… iq 320

     
  7. Bice interesantno kad cujemo ko su cenjeni clanovi veca, savetnici predsednika, sekretar, zamenik nacelnika opstine i koliko to kosta opstinski bidzet. SS nije interesantan , prodao narod za saku gloginja, opet ga drug PP izigrao. Narod samo neka podrzava, a ja cekam kisu da pravim Nemanju od blata.

     
  8. Sramota da jedni te isti ljudi godinama uzurpiraju opstinu iz koje god da su stranke. Opstinom se siri nesnosan smrad. ZIVOT OVDE STOJI.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *