Aleksandar Karabasil: Evidentno je višegodišnje propadanje naše Opštine

Narodna stranka obaveštava javnost da je sa radom počeo Inicijativni odbor Narodne stranke za Opštinu Bačka Topola. Koordinator Inicijativnog odbora je Aleksandar Karabasil, advokat iz Bačke Topole.

aleksandar karabasil
Foto: SI STUDIO DIGITAL

Evidentno je višegodišnje propadanje naše Opštine, kao i odlasci u inostranstvo celih porodica zbog zarada koje su u našoj sredini mnogo manje čak i od republičkog proseka, što je posledica lošeg upravljanja od strane nestručnih i partijski postavljenih kadrova.

Narodna stranka se zalaže za funkcionalnu decentralizaciju, depolitizaciju, profesionalizaciju i modernizaciju lokalnih usluga, proširenje izvornih prihoda lokalne samouprave i punu transparentnost finansiranja. Za tako ozbiljan zadatak su potrebni misleći, slobodni, vredni, kreativni i ostvareni ljudi.

Inicijativni odbor zbog toga poziva sve kvalitetne i neukaljane ljude, građane Opštine Bačka Topola, da se priključe Narodnoj stranci.

 

8 komentara

  1. Opa, čemu uzbudjenje u sns – u. Malo frka od aleksandra. Čovek karakter

     
  2. Gospodin Karabasil je pokazao i dokazao principijelan stav u politici. On predstavlja sigurno dobru opciju za Bačku Topolu. Bez kurvanja i loših kompromisa. Realno građanima je dosta političkog slikanja Nemanje, koji sa političke funkcije dolazi iz Subotice i brine za Bačku Topolu. Pozivam Nemanju da se vrati da živi u B. Topolu, da prihvati funkciju zamenika predsednika opštine i da radi, a ne da maže ovaj narod.

     
    • Zoran@ – ja pozivam Nemanju da i dalje nastavi da „maže“(ako se to tako zove) ovaj narod gradeći nova dečija igrališta i sportske terene . Pozivam ga da izmaže i Čaki Lajoš školu kao što su kompletno renovirali školu Nikola Tesla. Neka nastavi da maže (gradi) nove parkinge kao onaj kod Pijace i nove trotoare. Samo neka se nastave radovi na Venusu i fudbalskoj akademiji jer time niko nije hteo da se (maže)bavi prethodnih 20 godina.

       
  3. Đorđe, prvo, Nemanja ne gradi jer ne zna šta znači graditi, drugo, ne daje svoje pare da drugi grade pa je valjda vreme da radi svoj posao i usmeri novac iz budžeta za potrebe grada. Nadam se da se slažeš da sve što je po tebi Nemanja „izgradio“, da će zadržati građane Topole da ne odu iz grada. Ti krovovi po školama sigurno će povećati broj đaka u školi jer ih je sve manje iz godine u godinu, na košarkaskom terenu zaposliće se veliki broj ljudi a što se fudbalske akademije tiče, ne znam da li si čuo za Janoša Žemberija koji to gradi i čija je jedina zasluga za taj centar. I nemoj da vređaš sve one koji su u skupštini grada, pa valjda se i oni nešto pitaju a ne samo Nemanja

     
  4. Objavise vest o novoj direktorici Komgrada a komentari o Nemanji, koncert Lexingtona vi opet o Nemanji, saopstenje ovog Kabadasila komentari opet o njemu……

     
  5. srbenda iz backe topole

    Jos jedan crnogorac na politickoj sceni …!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *