Neverovatne cipele inspirisane najlepšim desertima

Američka dizajnerka Kris Kembel iz Orlanda, Floride, strastveno je zaljubljena u deserte i cipele. Čak je našla način da spoji svoje dve najveće strasti i kreira jedan proizvod. Ona je lansirala kolekciju cipela u obliku najlepših poslastica.

„Shoe Bakery“ je prodavnica cipela koju je nedavno otvorila Kris i ovde možete pronaći neodoljive cipele koje podsećaju na najukusnije krofne, torte i sladolede.

Cipele se ručno izrađuju i ovi nosivi umetnički predmeti su obojeni tako da izgledaju kao replika ukusnih poslastica. Cipele se izrađuju po narudžbini i nisu jestive. Kako bi svaka žena imala unikatan par, Kebel posvećuje veliku pažnju svakom detalju, tako da je svaki komad dizajniran tako da odgovara ličnoj potrebi klijenta.

Cipele su dostupne u različitim dizajnima kao što su kolačići, čokolada, sladoled, crveni kolač itd. Dajući svakom paru realan dodir, cipele su ukrašene pomoću pravih pekarskih alata, a za izradu jednog para potrebno je 2-4 nedelje. Cipele iz nove kolekcije se prodaju po ceni od 80 do 300 dolara.

M.L.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *