Mali Iđoš: Radni sastanak sa privrednicima

U utorak, 9. avgusta, u sali skupštine opštine Mali Iđoš održan je radni sastanak sa privrednicima opštine Mali Iđoš.

20160809_maliidjos-privrednici01Prisutne privrednike u ime opštine Mali Iđoš pozdravili su Marko Lazić, predsednik opštine, Zoltan Kerekeš, zamenik predsednika opštine i Miloš Žmukić, član opštinskog veća. Tema sastanka je bila formiranje Privrednog saveta opštine Mali Iđoš.

Sastanak je protekao u radnoj atmosferi. Predstavnici opštine su upoznali privrednike sa ulogom i značajem Privrednog saveta, istakli značaj privrednika i Privrednog saveta za razvoj opštine, pokazali otvorenost za saradnju i pomoć kako bi zajedničkim snagama unapredili privredni ambijent. Marko Lazić je najavio otvaranje posebnog šaltera za privrednike u opštinskom uslužnom centru. Privrednici su izneli svoje predloge i mišljenja u vezi  Privrednog saveta, i ukazali na neke probleme čijim rešavanjem bi im bio olakšan rad.

Na ovom sastanku privrednici su za predsednika Privrednog saveta opštine Mali Iđoš izabrali Slobodana Pejovića, dok je izbor ostalih članova saveta planiran za sledeći sastanak koji će se održati 18. avgusta (četvrtak) u sali skupštine opštine Mali Iđoš sa početkom u 18:00 časova. Takođe, dogovoreno je da se u dogledno vreme organizuje sastanak privrednika sa komisijama za komasaciju za Lovćenac i Feketić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *