Dr Vojislav Šešelj u poseti Lovćencu

Dana, 01.06.2020. godine u prostorije opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u posetu je došao predsednik stranke Dr Vojislav Šešelj.

Uz brojne simpatizere, domaći članovi predvođeni predsednikom Okružnog odbora SRS Borom Drakulovićem, priredili su ugodnu dobrodošlicu predsedniku stranke.

Tom prilikom u kraćem obraćanju, Dr Vojislav Šešelj je upoznat sa aktivnostima opštinskog odbora i budućim planovima na lokalnom nivou.

– Braćo Srbi i sestre Srpkinje, braćo i sestre Mađari, dragi kineski prijatelji, danas sam u Opštinskom odboru SRS u Lovćencu, Srpskom mestu koje su naselili potomci  crnogorskih srba, onih srba koji su sačuvali srpsku nacionalnu svest i čuvaće je i dalje i danas su u prvim redovima borbe. Posle rasula SRS, stranka je obnovljena u čitavom severno-bačkom okrugu. Centar naše stranke za Opštinu Mali Iđoš je baš ovde u srpskom Lovćencu. Danas je najveći cilj borba za opstanak srpstva u Crnoj Gori. Srpski izdajnici u Crnoj Gori izmislili su novu naciju, pokušavaju da unište Srpsku Pravoslavnu Crkvu, da stvore neku satanističku kvazi crkvenu organizaciju i da prognaju srpski narod. Ne samo da nisu uspeli u tome, nego su i opametili i one koji su se izjašnjavali crnogorcima da se vrate srpstvu, jer to izjašnjavanje crnogorcima velika je zabluda koja je rane teške zadala srpskom narodu. Svako ko se osvestio i vratio, dobro nam je došao i brat nam je – izjavio je Dr Vojislav Šešelj.

Ranko Đurović, nosilac liste za lokalne izbore u opštini Mali Iđoš, predstavio je potencijalnog investitora iz Republike Kine, koji je neposredo pre dolaska obišao industrijsku zonu i koji je zainteresovan da u opštini Mali Iđoš otvori fabriku elektro motora.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *